עוגת תות מצופה שוקולד מריר
עוגת תות מצופה שוקולד כהה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 942 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ציפוי שוקולד עשיר & שמנת, מים, ג'לטין בטעם תות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. נסו עוגת תות מצופה שוקולד מריר, טראפלס שוקולד מריר מצופה תות + היום של גלנטיין, ו עוגת תות מצופה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית גריז וצדדים של 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם קיצור, או ספריי עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה ומערבבים ג ' לטין עם מקצף. עם מיקסר חשמלי, לנצח תותים מחית במהירות בינונית. הכה בביצים אחד בכל פעם.
להוסיף שמן ומים; לנצח על 2 דקות או עד חלקה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות עוגה.
אופים כ 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגות מגניב מחבתות 20 דקות. בזהירות להפוך עוגות על מדפים קירור. מגניב לגמרי, בערך 45 דקות.
מקררים מקורר עוגות 4 שעות או לילה כדי להפוך את הדובדבן העוגה קלה יותר.
מקום 1 עוגה, בצד ימין למעלה, על צלחת הגשה.
מורחים ציפוי על גבי עוגה.
מניחים שכבת עוגה שנייה, במהופך, על גבי עוגה חלבית.
מורחים ציפוי על גבי וצדדים כדי לכסות את העוגה לחלוטין. (ייתכן שלא צריך את כל המיכל השני של ציפוי.)
מקשטים עוגה עם תותים טריים.