עוגת תות רכה עם קרום בייגלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תות רכה עם קרום בייגלה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 429 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-30 דקות. גשו לסופר וקנו מים, בייגלה, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, קינוח לימונדה ורוד רך עם קרום בייגלה, ו עוגת פרוזן יוגורט תות עם קרום בייגלה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הקרום. הקש תערובת בחוזקה נגד התחתון בצד של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
בקערה גדולה, לשפוך מים רותחים על ג 'לטין; מערבבים עד ג' לטין הוא מומס. מערבבים קליפת ליים ומיץ ליים. מקררים על 1 שעה או עד עבה מאוד אבל לא להגדיר.
מקציפים תערובת ג ' לטין עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה על 4 דקות או עד עבה ורך; להפריש. בקערה גדולה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה ואבקת סוכר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קצפת ותותים כתושים לתערובת ג ' לטין.
מקררים כ 8 שעות או עד סט.
מקשטים עם תותים מצופים שוקולד. חנות מכוסה במקרר.