קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגת תות שוקולד

עוגת תות שוקולד
עוגת תות שוקולד דורש על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו חלבונים, תמצית ונילן, שוקולד אפייה חצי מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: וידוי # 109: אני קונה יותר מדי שוקולד ... עוגת Bundt תות עם גנאש שוקולד לבן, עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר, ו עוגת שוקולד תות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
גריז וקמח שלושה עגולים 9 אינץ מחבתות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
לנפות קמח, 2 1/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה; לחתוך קיצור לתערובת קמח עד פירורים עדינים נוצרים.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לנצח חלבונים ביצה, חלב, סירופ תות, ותמצית וניל לתוך תערובת קמח עם מיקסר חשמלי על נמוך במשך 1 דקה; להגדיל גבוה עד חלקה מעורבב, על 2 דקות יותר, גירוד הצדדים של הקערה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות אפייה מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מניחים שוקולד בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה; חום על גבוה במיקרוגל עד נמס, על 1 דקה. מערבבים שוקולד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מקציפים גבינת שמנת וסוכר 1/3 כוס בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי על גבוה עד בשילוב, 1 דקה; מערבבים שוקולד לתערובת עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מקפלים בעדינות ציפוי מוקצף, תערובת פודינג, ועוגיות כריך שוקולד לתערובת גבינת שמנת כדי ליצור את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 חבילה אישית קליפות טארט גרהם קרקר1 חבילה אישית קליפות טארט גרהם קרקר
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
10
מורחים על מילוי 1/3 על גבי עוגה אחת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מניחים עוגה שנייה על גבי שכבת מילוי. חזור עם שכבת מילוי, העוגה השלישית, ואת השכבה הסופית של מילוי על גבי.