עוגת תות שוקולד
עוגת תות שוקולד דורש על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו חלבונים, תמצית ונילן, שוקולד אפייה חצי מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: וידוי # 109: אני קונה יותר מדי שוקולד ... עוגת Bundt תות עם גנאש שוקולד לבן, עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר, ו עוגת שוקולד תות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
גריז וקמח שלושה עגולים 9 אינץ מחבתות אפייה.
לנפות קמח, 2 1/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה; לחתוך קיצור לתערובת קמח עד פירורים עדינים נוצרים.
לנצח חלבונים ביצה, חלב, סירופ תות, ותמצית וניל לתוך תערובת קמח עם מיקסר חשמלי על נמוך במשך 1 דקה; להגדיל גבוה עד חלקה מעורבב, על 2 דקות יותר, גירוד הצדדים של הקערה לעתים קרובות.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות אפייה מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
מניחים שוקולד בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה; חום על גבוה במיקרוגל עד נמס, על 1 דקה. מערבבים שוקולד עד חלקה.
מקציפים גבינת שמנת וסוכר 1/3 כוס בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי על גבוה עד בשילוב, 1 דקה; מערבבים שוקולד לתערובת עד מעורבב היטב.
מקפלים בעדינות ציפוי מוקצף, תערובת פודינג, ועוגיות כריך שוקולד לתערובת גבינת שמנת כדי ליצור את המילוי.
מורחים על מילוי 1/3 על גבי עוגה אחת.
מניחים עוגה שנייה על גבי שכבת מילוי. חזור עם שכבת מילוי, העוגה השלישית, ואת השכבה הסופית של מילוי על גבי.