עוגת תפוח ספייס עם זיגוג סוכר חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים ספייס עם זיגוג סוכר חום. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מספק כ 12 מנות . גשו לסופר וקנו מלח, סודה לשתייה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים עם זיגוג סוכר חום קרמל, עוגת תפוחים וחמוציות עם זיגוג סוכר חום, ו עוגת תפוחים עם ציפוי סוכר חום.
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש ל 163°. spray 12 כוס מחבת Bundt עם ספריי nonstick. לנפות קמח הבא 6 מרכיבים לתוך קערה בינונית.
מסננים תפוחים מגוררים מסננת. באמצעות ידיים או מגבת מטבח, לסחוט נוזל עודף מתפוחים. מידה 2 כוסות תפוחים מגורדים.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, הן סוכרים, קליפת לימון בקערה גדולה עד רכות. הכה בביצים, 1 בכל פעם.
מערבבים וניל ומיץ לימון. מקציפים בתערובת קמח.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד tester מוכנס ליד המרכז יוצא נקי, על 1 שעה. מגניב במחבת על מתלה 20 דקות.
מערבבים את כל החומרים במחבת nonstick קטנה על חום בינוני גבוה עד סוכר מתמוסס תערובת מגיע לרתיחה. להפחית את החום בינוני; להקציף עד זיגוג הוא חלק, על 1 דקה.
הסר מהחום. הפוך עוגה על מתלה להגדיר מעל תבנית אפייה. באמצעות שיפוד קטן, חורים פירס בכל רחבי העליון של עוגה חמה.
יוצקים זיגוג מעל, המאפשר לו להיספג לפני הוספת יותר. עוגה מגניבה 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.