עוגת תפוח קרמל הפוכה
עוגת תפוח קרמל הפוכה היא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, קינמון טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת קרמל-תפוח הפוכה, עוגת תפוח קרמל הפוכה, ו עוגת תפוח קרמל הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם ספריי בישול.
טפטוף קרמל מעל תחתית המחבת. (קרמל לא יכסה לחלוטין את תחתית המחבת.) לסדר פרוסות תפוח מעל קרמל, חופפים פרוסות מעט.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר, נבט חיטה, קינמון, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
שלב חלב חמאה וסודה לשתייה בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. מערבבים רסק תפוחים ומרכיבים שנותרו.
מוסיפים תערובת חלב חמאה לתערובת קמח; מערבבים רק עד מעורבב.
יוצקים הבלילה מעל פרוסות תפוח במחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה תיל.
מניחים צלחת במהופך על גבי עוגה; הפוך על צלחת.