עוגת תפוחי אדמה אנדואי ובטטה עם סלט תפוחים חריף
המתכון Andouille-And-Sweet Pie עם סלט תפוחים חמצמץ יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו נקניקיות אנדויל, שמנת כבדה, חלמונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בטטה וכרישה חשיש עם נקניק אנדויל, סלט תפוחי אדמה חדש, ו סלט כרוב תפוחים מתוק & חריף (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף את תפוחי האדמה המתוקים בנייר כסף ואופים במשך 45 דקות, עד שהם רכים.
תן לתפוחי האדמה המתוקים להתקרר. בינתיים, במעבד מזון, לשלב את קמח התירס וקמח עם 1 כפית מלח.
מוסיפים את קוביות החמאה הצוננות והדופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים את מי הקרח ואת הדופק עד הבצק מגיע יחד. להפוך את הבצק על משטח עבודה ללוש עד חלקה.
קמח קל את משטח העבודה ומגלגל את הבצק לסיבוב של 13 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'. להקל את הבצק לצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. לקצץ את הבליטה כדי 1 אינץ', ולאחר מכן לקפל אותו תחת עצמו crimp דקורטיבי. לדקור את הקרום התחתון כמה פעמים עם מזלג. מרפדים את הבצק בנייר כסף וממלאים במשקולות עוגה.
אופים במשך כ 30 דקות, עד הקרום הוא בקושי להגדיר.
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ואופים במשך 10 דקות יותר, עד הקרום יבש מאוד השחמה קלות.
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את נקניק אנדויל ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא משחימים קלות, על 5 דקות.
מוסיפים את הבצל, השום והמרווה המיובשת ומבשלים עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.
לקלף את תפוחי האדמה המתוקים ולהעביר אותם למעבד מזון.
מוסיפים את השמנת ואת מחית עד חלקה מאוד. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את החלמונים ואת התהליך עד incorporated.
להעביר את המילוי לקערה גדולה ומערבבים בתערובת andouille. לגרד את המילוי לתוך הקרום ואופים במשך כ 45 דקות, עד פודינג מוגדר.
בואו להתקרר במשך 20 דקות, ואז לחתוך את העוגה לתוך טריזים ומגישים עם סלט תפוחים חמצמץ.