קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

עוגת תפוחי אדמה מנאפולי (גאטו)

עוגת תפוחי אדמה מנאפולי (גאטו)
עוגת תפוחי אדמה מנאפולי (גאטו) עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל 693 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, ביצים, פקורינו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 56%. ציון זה מוצק. נסו גאט די פטאט (עוגת תפוחי אדמה"), בשר חזיר אלה נאפולי, ו ביצים נאפולי המכונה גם ביצי יום שני בבוקר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
ממלאים סיר פסטה במים ומוסיפים את כל תפוחי האדמה. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים ומקלפים את תפוחי האדמה ומעבירים אותם דרך טחנת מזון. בזמן שתפוחי האדמה עדיין חמים מניחים אותם בקערת ערבוב ומשלבים את הביצים, הריקוטה, הגבינות, הסופרסטה, החלב והפטרוזיליה. מערבבים מספיק כדי לערבב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
חמאה תבנית קפיצית בגודל 12 אינץ ' עם 2 כפות חמאה ואבק בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
5
מניחים מחצית מתערובת תפוחי האדמה לתבנית ומחליקים אותה בעדינות לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים את המוצרלה מעל תערובת תפוחי האדמה, עד 1/2 אינץ ' מהקצה החיצוני, אך לא מעל. מורחים את תערובת תפוחי האדמה שנותרה בזהירות, ומחליקים בעזרת מרית רטובה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מפזרים את פירורי הלחם שנותרו ומנקדים עם יתרת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
8
מכניסים את הגאטו לתנור ומבשלים 25 עד 30 דקות, עד לקבלת צבע זהוב בהיר מעל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
מוציאים מהתנור, מניחים לעמוד 15 דקות, פורקים ומגישים בפרוסות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק