קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

עוגת תפוחי אדמה מנאפולי (גאטו)

עוגת תפוחי אדמה מנאפולי (גאטו)
עוגת תפוחי אדמה מנאפולי (גאטו) עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל 693 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, ביצים, פקורינו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 56%. ציון זה מוצק. נסו גאט די פטאט (עוגת תפוחי אדמה"), בשר חזיר אלה נאפולי, ו ביצים נאפולי המכונה גם ביצי יום שני בבוקר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממלאים סיר פסטה במים ומוסיפים את כל תפוחי האדמה. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מסננים ומקלפים את תפוחי האדמה ומעבירים אותם דרך טחנת מזון. בזמן שתפוחי האדמה עדיין חמים מניחים אותם בקערת ערבוב ומשלבים את הביצים, הריקוטה, הגבינות, הסופרסטה, החלב והפטרוזיליה. מערבבים מספיק כדי לערבב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
חמאה תבנית קפיצית בגודל 12 אינץ ' עם 2 כפות חמאה ואבק בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
5
מניחים מחצית מתערובת תפוחי האדמה לתבנית ומחליקים אותה בעדינות לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מפזרים את המוצרלה מעל תערובת תפוחי האדמה, עד 1/2 אינץ ' מהקצה החיצוני, אך לא מעל. מורחים את תערובת תפוחי האדמה שנותרה בזהירות, ומחליקים בעזרת מרית רטובה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מפזרים את פירורי הלחם שנותרו ומנקדים עם יתרת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
8
מכניסים את הגאטו לתנור ומבשלים 25 עד 30 דקות, עד לקבלת צבע זהוב בהיר מעל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מוציאים מהתנור, מניחים לעמוד 15 דקות, פורקים ומגישים בפרוסות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®