עוגת תפוחי אדמה מנאפולי (גאטו)
עוגת תפוחי אדמה מנאפולי (גאטו) עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל 693 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, ביצים, פקורינו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 56%. ציון זה מוצק. נסו גאט די פטאט (עוגת תפוחי אדמה"), בשר חזיר אלה נאפולי, ו ביצים נאפולי המכונה גם ביצי יום שני בבוקר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ממלאים סיר פסטה במים ומוסיפים את כל תפוחי האדמה. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים, כ-45 דקות.
מסננים ומקלפים את תפוחי האדמה ומעבירים אותם דרך טחנת מזון. בזמן שתפוחי האדמה עדיין חמים מניחים אותם בקערת ערבוב ומשלבים את הביצים, הריקוטה, הגבינות, הסופרסטה, החלב והפטרוזיליה. מערבבים מספיק כדי לערבב באופן שווה.
חמאה תבנית קפיצית בגודל 12 אינץ ' עם 2 כפות חמאה ואבק בפירורי לחם.
מניחים מחצית מתערובת תפוחי האדמה לתבנית ומחליקים אותה בעדינות לקצוות.
מפזרים את המוצרלה מעל תערובת תפוחי האדמה, עד 1/2 אינץ ' מהקצה החיצוני, אך לא מעל. מורחים את תערובת תפוחי האדמה שנותרה בזהירות, ומחליקים בעזרת מרית רטובה.
מפזרים את פירורי הלחם שנותרו ומנקדים עם יתרת החמאה.
מכניסים את הגאטו לתנור ומבשלים 25 עד 30 דקות, עד לקבלת צבע זהוב בהיר מעל.
מוציאים מהתנור, מניחים לעמוד 15 דקות, פורקים ומגישים בפרוסות.