קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

עוגת תפוחי אדמה מנאפולי (גאטו)

עוגת תפוחי אדמה מנאפולי (גאטו)
עוגת תפוחי אדמה מנאפולי (גאטו) עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל 693 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, ביצים, פקורינו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 56%. ציון זה מוצק. נסו גאט די פטאט (עוגת תפוחי אדמה"), בשר חזיר אלה נאפולי, ו ביצים נאפולי המכונה גם ביצי יום שני בבוקר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממלאים סיר פסטה במים ומוסיפים את כל תפוחי האדמה. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים ומקלפים את תפוחי האדמה ומעבירים אותם דרך טחנת מזון. בזמן שתפוחי האדמה עדיין חמים מניחים אותם בקערת ערבוב ומשלבים את הביצים, הריקוטה, הגבינות, הסופרסטה, החלב והפטרוזיליה. מערבבים מספיק כדי לערבב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
חמאה תבנית קפיצית בגודל 12 אינץ ' עם 2 כפות חמאה ואבק בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
5
מניחים מחצית מתערובת תפוחי האדמה לתבנית ומחליקים אותה בעדינות לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים את המוצרלה מעל תערובת תפוחי האדמה, עד 1/2 אינץ ' מהקצה החיצוני, אך לא מעל. מורחים את תערובת תפוחי האדמה שנותרה בזהירות, ומחליקים בעזרת מרית רטובה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מפזרים את פירורי הלחם שנותרו ומנקדים עם יתרת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
8
מכניסים את הגאטו לתנור ומבשלים 25 עד 30 דקות, עד לקבלת צבע זהוב בהיר מעל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מוציאים מהתנור, מניחים לעמוד 15 דקות, פורקים ומגישים בפרוסות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה