קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

ברים מדהימים ללא גלוטן שכבת

ברים מדהימים ללא גלוטן שכבת
אם יש לכם קוקוס, בוטנים, שוקולד צ'יפס, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: ברים שכבה חושניים ללא גלוטן, ברים ללא גלוטן שכבת החג, ו שוקולד ללא גלוטן חמאת בוטנים שכבת ברים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בנדיבות משמנים תבנית אפייה אחת 13x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים 2/3 של קוקוס flaked באופן שווה על החלק התחתון של תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מפזרים את פירורי החמאה, שבבי שוקולד ובוטנים באופן שווה על שכבת הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ממתק חמאהממתק חמאה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
4
יוצקים חלב מרוכז באופן שווה על כל המחבת. למעלה עם שקדים פרוסים וקוקוס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך ריבועים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן