ברים מדהימים ללא גלוטן שכבת
אם יש לכם קוקוס, בוטנים, שוקולד צ'יפס, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: ברים שכבה חושניים ללא גלוטן, ברים ללא גלוטן שכבת החג, ו שוקולד ללא גלוטן חמאת בוטנים שכבת ברים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בנדיבות משמנים תבנית אפייה אחת 13x9 אינץ'.
מורחים 2/3 של קוקוס flaked באופן שווה על החלק התחתון של תבנית האפייה.
מפזרים את פירורי החמאה, שבבי שוקולד ובוטנים באופן שווה על שכבת הקוקוס.
יוצקים חלב מרוכז באופן שווה על כל המחבת. למעלה עם שקדים פרוסים וקוקוס שנותר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך ריבועים.