המתכון בטטה-פאי תפוחים מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך סוכר מגורען, קינמון טחון, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סנדלר בטטה, סנדלר בטטה, ו סנדלר בטטה.
הוראות
1
פירס בטטות מספר פעמים עם מזלג, ומניח על נייר אלומיניום מצופה אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2
אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד הסוף; מגניב מעט. לקלף לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
3
מניחים פרוסות תפוח בשכבה זוגית בתבנית אפייה 13 - x - 9 אינץ ' משומנת קלות; למעלה עם פרוסות בטטה.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים יחד 1 1/2 כוסות מיץ תפוזים ואת 6 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים מעל תערובת בטטה. נקודה עם 6 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6
מפזרים 1/2 כוס פקאן קצוץ על קרש חיתוך. לפתוח 1 piecrust, ומניחים על אגוזי פקאן; בעדינות לגלגל בצק piecrust לתוך פקאן.
מרכיבים שתצטרך
7
חותכים עם חותך עוגיות בצורת עלה; מניחים עלים מעל תערובת בטטה. חזור על הנוהל עם נשאר 1/2 כוס פקאן קצוץ ו piecrust.
מרכיבים שתצטרך
8
מיקרוגל שנותר 2 כפות חמאה בכוס 1 כוס מדידה גבוהה 20 עד 30 שניות או עד מותך.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות לזייף Cellars מסווגת ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.