עוגת תפוחי אדמה שוקולד לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 16. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לכם קמח, אבקת אפייה, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 15%, וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת תפוחי אדמה שוקולד, עוגת תפוחי אדמה שוקולד, ו עוגת תפוחי אדמה שוקולד.
הוראות
1
תנו לביצים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכר עד אור ותפוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את החלמונים בזה אחר זה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים תפוחי אדמה וניל.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
3
שלב את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, המלח והתבלינים; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
4
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות רכות; מקפלים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים לתוך 10 אינץ ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 1 עד 1-1/4 שעות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בקערה קטנה מקציפים את מרכיבי הכפור לתערובת אחידה. עוגת פרוסט.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לורן-פרייר ברוט
לורן-פרייר ברוט ל-פ הוא נושא התקן לסגנון הבית של לורן-פרייר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פי משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף רענן ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של הדרים ופירות לבנים. הסגנון הקליל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן הזוג האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.