עוגת תפוחים
עוגת תפוחים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 432 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך תפוחים, קינמון טחון, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 33%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים, עוגת תפוחים, ו עוגת תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 10 אינץ Bundt או מחבת צינור. בקערה בינונית, לשלב את תפוחים חתוכים לקוביות, 1 כף סוכר לבן 1 כפית קינמון; להפריש. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לשלב 2 כוסות סוכר לבן, שמן, מיץ תפוזים, וניל וביצים. הכה במהירות גבוהה עד חלקה. מערבבים בתערובת קמח. מקפלים באגוזים קצוצים.
יוצקים 1/3 של הבלילה למחבת מוכנה.
מפזרים 1/2 של תערובת התפוח. שכבות חלופיות של הבלילה ומילוי, מסתיים עם הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 55 עד 60 דקות, או עד המעיינות העליונים בחזרה כאשר נגע קלות.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.