עוגת תפוחים אוכמניות
עוגת ביסקוויט אוכמניות היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 405 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו ביסקוויטים, הל, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוגת תפוחים ביסקוויט, עוגת ביסקוויטים עם חומץ תפוחים, ו עוגת תפוחים עם ביסקוויט גבינת צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191° בקערה קטנה, מערבבים סוכר והל. מילואים 2 כפות תערובת; להפריש.
ב 2-סיר ליטר, מערבבים יחד תערובת סוכר שנותר, קורנפלור, תפוחים וחמוציות.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. להרתיח 1 דקה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום; לבשל עד תפוחים הם פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
יוצקים תערובת לתוך תבשיל 2 ליטר ungreased.
בצק נפרד לתוך 10 ביסקוויטים; לארגן תערובת פירות חמים.
מפזרים בתערובת סוכר שמורה והשקדים.
אופים 20 עד 25 דקות או עד ביסקוויטים הם חום זהוב עמוק תערובת פירות הוא תוסס.
מגישים סנדלר חם עם חלב או חצי וחצי.