עוגת תפוחים אולטימטיבית
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם חמאה, גלגלית זהב סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת תפוחים אולטימטיבית, עוגת תפוח הקרמל האולטימטיבית, ו עוגת התפוחים האולטימטיבית של ג'ני.
הוראות
שים שכבה של מגבות נייר על תבנית אפייה גדולה. רבע, ליבה, לקלף ולפרוס את התפוחים בעובי 5 מ " מ ולהניח באופן שווה על תבנית האפייה. שים מגבות נייר על גבי ולהניח בצד בזמן שאתה עושה ומקרר את הבצק.
עבור המאפה, להכות את החמאה וסוכר בקערה גדולה עד רק מעורבב. לשבור ביצה שלמה חלמון (לשמור את הלבן עבור זיגוג מאוחר יותר). היכו יחד קצת פחות מ 1 דקות זה ייראה קצת כמו ביצה מקושקשת. עכשיו לעבוד בקמח עם כף עץ, שליש בכל פעם, עד תחילתו כדי clump למעלה, ואז לסיים לאסוף אותו יחד עם הידיים. בעדינות לעבוד את הבצק לתוך כדור, לעטוף בסרט נצמד, וצינה במשך 45 דקות. עכשיו לערבב את הסוכר 140g/5oz, הקינמון והקמח למילוי בקערה כי הוא גדול מספיק כדי לקחת את התפוחים מאוחר יותר.
לאחר המאפה יש קר, לחמם את התנור ל 190C / מאוורר 170c / גז
מקציפים קלות את הלבן עם מזלג.
חותכים שליש מאפה ולשמור אותו עטוף בזמן שאתה מגלגל את השאר, ולהשתמש בזה כדי קו צלחת עוגה 20-22cm עגול 4cm עמוק עוזב בליטה קלה.
מגלגלים את השלישי הנותר למעגל בקוטר של 28 ס " מ. לטף את התפוחים יבש עם נייר מטבח, ולהטות אותם לתוך הקערה עם תערובת קינמון-סוכר. תן תערובת מהירה עם הידיים שלך ומיד ערימה גבוהה לתוך פח מאפה מצופה.
מברשת קצת מים סביב השפה המאפה ולהניח את מכסה מאפה על התפוחים לחיצה על הקצוות יחד כדי לאטום. לקצץ את הקצה עם סכין חדה ולעשות 5 חתכים קטנים על גבי המכסה עבור קיטור לברוח. (ניתן להקפיא בשלב זה.)
מברשת את כל זה עם ביצה לבן ומפזרים סוכר גלגלית.
אופים עבור 40-45 דקות, עד הזהב, ואז להסיר ולתת לו לשבת 5-10 דקות.
מפזרים יותר סוכר ומגישים בעוד עדיין חם מהתנור עם קצפת רכה.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Moscato Dasti, פרוסקו.
פאי תפוחים בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג הקציר מאוחר, מוסקטו ד ' אסטי, ופרוסקו. יינות קינוח אלה יש את הכמות הנכונה של מתיקות וטעמים קלים, פירותי שלא להתגבר על פאי תפוחים. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג