עוגת תפוחים הולנדית עם Streusel שיבולת שועל
עוגת תפוחים הולנדית עם שיבולת שועל Streusel עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 1088 קלוריות. והוא מספק כ 10 מנות . אם יש לך קמח, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. וזה די גרוע. נסו עוגת תפוחים הולנדית עם Streusel שיבולת שועל, פריך תפוחים קל עם Streusel שיבולת שועל, ו Cranberry-Apple פריך עם ציפוי Streusel שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). להתאים קונכיות מאפה למחבת עוגה ולמקם במקפיא.
מניחים תפוחים בקערה גדולה. בקערה נפרדת לשלב 2 כפות קמח, סוכר לבן, 1/2 כפית קינמון, אגוז מוסקט, ו allspice.
מערבבים היטב, ואז מוסיפים לתפוחים. לזרוק עד תפוחים מצופים באופן שווה.
מניחים תערובת תפוחים בקליפה פאי נקודה עם 2 כפות חמאה או מרגרינה.
להניח גיליון של רדיד אלומיניום בקלילות על גבי מילוי, אבל לא לאטום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
בעת המילוי הוא אפייה, לעשות ציפוי Streusel: בקערה בינונית לשלב קמח 3/4 כוס, 1/2 כפית קינמון, סוכר חום, שיבולת שועל, קליפת לימון.
מערבבים היטב, ואז לחתוך 1/2 כוס חמאה או מרגרינה עד התערובת מתפוררת.
הסר מילוי מהתנור ומפזרים streusel על גבי.
להפחית את החום ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
אופים 30-35 דקות נוספות, עד streusel הוא השחמה ותפוחים הם במכרז. מכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום כדי למנוע בראונינג עודף.