עוגת תפוחים ואגוזים עם דובדבן
עוגת תפוחים ואגוזים עם דובדבן הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 638 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם קמח, תפוחים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת תפוחים-אגוז מתובלת עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת תפוחים עם ציפוי חמאה משחימה, ו עוגת תפוחים.
הוראות
תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
קו 22 קופסאות עוגה ס " מ.
שים את הקמח, קינמון וביקרבונט של סודה בקערה גדולה, ואז מערבבים בסוכרים, לוודא שאין גושי סוכר.
מוסיפים את השמן, הביצים והתפוחים, ומכים את הכל ביחד. מקפלים את האגוזים ולאחר מכן לחלק את התערובת בין קופסאות ואופים במשך 45 דקות או עד שיפוד יוצא נקי. אפשר להתקרר במשך כמה דקות בדיל ואז להסיר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
עבור הדובדבן, לנצח את כל החומרים יחד ואז צמרמורת עד התערובת היא עבה אבל להפיץ.
מורחים חצי הדובדבן על גבי עוגה אחת, כריך עם השני ולהפיץ את הדובדבן שנותר על גבי