עוגת תפוחים ותבלינים
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו וניל, אגוזים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רסק תפוחים-ספייס עוגה, עוגת תפוחים ותבלינים, ו עוגת תפוחים ותבלינים (מתכונים דומים).
הוראות
1 מחממים תנור ל 191°. חמאה וקמח 8-בתבנית אפייה מרובע, להפריש.2 לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, allspice, אגוז מוסקט, ציפורן, ומלח. תניח בצד.3 במערבל חשמלי, להכות חמאה עד אור, להוסיף סוכר לנצח עד רכות.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכות לשלב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את הוניל ואת רסק התפוחים ומכים עד חלקה.4
מערבבים במחצית המרכיבים היבשים. ממש לפני שהם מעורבבים, מוסיפים את היוגורט הדליל (או חלב חמאה). ואז לערבב את שאר החומרים יבשים ואת האגוזים והצימוקים, עד משולב לחלוטין. אל תתערבב יותר מדי.5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת העוגה מוכן שלך.
מניחים את המדף האמצעי של תנור 191° ואופים במשך 25-30 דקות, עד שנעשה. העוגה צריכה לקפוץ בחזרה למגע, וקיסם שיניים או שיפוד דק צריך לצאת נקי לאחר שהוכנס כתמים שונים באמצע העוגה.
בואו מגניב במשך 15 דקות. ואז להפוך להתקרר לחלוטין על מדף.