קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים ותבלינים

עוגת תפוחים ותבלינים
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו וניל, אגוזים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רסק תפוחים-ספייס עוגה, עוגת תפוחים ותבלינים, ו עוגת תפוחים ותבלינים (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 מחממים תנור ל 191°. חמאה וקמח 8-בתבנית אפייה מרובע, להפריש.2 לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, allspice, אגוז מוסקט, ציפורן, ומלח. תניח בצד.3 במערבל חשמלי, להכות חמאה עד אור, להוסיף סוכר לנצח עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
ציפורןציפורן
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכות לשלב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
3
מוסיפים את הוניל ואת רסק התפוחים ומכים עד חלקה.4
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחיםרסק תפוחים
ונילוניל
4
מערבבים במחצית המרכיבים היבשים. ממש לפני שהם מעורבבים, מוסיפים את היוגורט הדליל (או חלב חמאה). ואז לערבב את שאר החומרים יבשים ואת האגוזים והצימוקים, עד משולב לחלוטין. אל תתערבב יותר מדי.5
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
צימוקיםצימוקים
יוגורטיוגורט
אגוזיםאגוזים
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת העוגה מוכן שלך.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
6
מניחים את המדף האמצעי של תנור 191° ואופים במשך 25-30 דקות, עד שנעשה. העוגה צריכה לקפוץ בחזרה למגע, וקיסם שיניים או שיפוד דק צריך לצאת נקי לאחר שהוכנס כתמים שונים באמצע העוגה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
שיפודיםשיפודים
7
תוציא את העוגה מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בואו מגניב במשך 15 דקות. ואז להפוך להתקרר לחלוטין על מדף.