עוגת תפוחים חמוציות
עוגת תפוחים חמוציות יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם חמאה, סוכר, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את גרידת התפוז, קינמון ואגוז מוסקט; מערבבים היטב עם כף עץ.
מוסיפים את התפוחים והאוכמניות, ערבוב לשלב.
מערבבים סוכר, פקאן, וקמח; מוסיפים לתערובת תפוחים, ערבוב לשלב. תערובת תפוח כפית לתוך קרום העוגה של Nana Hirl (במחבת ברזל יצוק 10 אינץ'), אריזה בחוזקה וטעינה במרכז.
מרדדים את הדיסק שנותר עובי 1/8 אינץ ' ומניחים בעדינות על מילוי; לקפל את הקצוות תחת ו crimp, איטום לקרום התחתון.
מניחים פאי על מחבת ג ' לי.
חותכים 4 או 5 חריצים בחלק העליון של העוגה לקיטור לברוח.
אופים ב 425 במשך 15 דקות; להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ואופים עד הקרום הוא זהוב, 45 עד 55 דקות.
העברה מתלה תיל מגניב 11/2 עד 2 שעות לפני ההגשה.