עוגת תפוחים חקלאית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל פאי תפוחים החווה. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "קיצור", "בראון שוגר" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו פארם פאי תפוחים, טארט תפוחים טרי של אשת חווה, ו כיפת תפוחים עם גבינת צ'דר מיוחדת בחוות בראבו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים תפוחים בקערה, וזורקים עם מיץ לימון.
מערבבים 3/4 כוס סוכר לבן ו 3/4 כוס סוכר חום עם קינמון, להפריש.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, 4 כפיות סוכר, מלח ואבקת אפייה.
קיצורי דרך. מקציפים חלמונים בכוס מדידה 1 כוס, מוסיפים מים כדי להפוך 1 כוס. מערבבים לתוך תערובת קמח כדי ליצור את המאפה.
מחלקים מאפה בכמחצית. השתמש בחלק הגדול יותר עבור הקרום התחתון.
מרדדים את הקרום התחתון כדי להתאים את התחתונה מורחבת מעל הצדדים של מחבת רול ג 'לי (מחבת היא כ 10 x 15 אינץ').
שכבות חלופיות של תפוחים ותערובת סוכר על הקרום התחתון.
מרדדים את הקרום העליון מעט גדול יותר מאשר מחבת רול ג ' לי, ומניחים על גבי מילוי התפוח. הפעל את הקרום העליון המורחב מתחת לקרום התחתון בקצוות וצבוט לאטום. לעשות חריצים קטנים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 50 דקות או עד הקרום העליון הוא השחמה.
כדי להפוך זיגוג, לשלב ממתקים סוכר, וניל, חמאה וחלב עד תערובת יש עקביות של זיגוג.
טפטוף זיגוג מעל החלק העליון של העוגה בזמן שהוא עדיין חם.
חותכים לריבועים כדי לשרת.