עוגת תפוחים טרייה מאת MeMom
עוגת תפוחים טרי על ידי MeMom עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לך קינמון טחון, פקאן, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. נסו עוגת תפוחים טרייה, עוגת תפוחים טרייה, ו עוגת תפוחים טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור מחורץ.
מערבבים 3 כוסות קמח לכל מטרה, סוכר לבן, סודה לשתיה, קינמון, allspice, מלח, ציפורן, ואגוז מוסקט יחד בקערה.
מקציפים ביצים בקערה גדולה נפרדת; מוסיפים שמן צמחי, חלב חמאה, ו 1 כף וניל. הכה עד חלקה.
יוצקים תערובת ביצים לתערובת קמח; מערבבים יחד עם כף גדולה. מקפלים תפוחים ופקאנים לבלילה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד סכין מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 60 עד 75 דקות. עוגה מגניבה במחבת.
מבשלים ומערבבים מרגרינה וסוכר חום יחד בסיר על חום בינוני עד שהסוכר מומס, כ -5 דקות.
מוסיפים 2 כפות קמח; מערבבים כל הזמן עד בשילוב. מערבבים בחלב ו 1 כף וניל. מבשלים ומערבבים עד מעובה, 5 דקות.
הפוך עוגה על נושאת עוגת פלסטיק או מיכל; לתקוע חורים על עוגה שלמה באמצעות סכין.
יוצקים ציפוי חם על עוגה שלמה.
יוצקים כל הדובדבן שנותר למרכז העוגה. הדובדבן יספוג לתוך העוגה בן לילה.