קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים כפרית עם חמאה חומה מתובלת

עוגת תפוחים כפרית עם חמאה חומה מתובלת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט תפוח כפרי עם חמאה חומה מתובלת. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, מקל קינמון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת חמאה חומה, תפוח מקורמל-פודינג חמאה חום, ו סבתא סמית תפוח ועוגת פודינג חמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מוסיפים חמאה ותהליך, באמצעות / כיבוי פונה, עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מוסיפים חלמונים ותהליך, באמצעות / כיבוי פונה, עד הבצק מגיע יחד בגושים לחים גדולים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. כיסוי עם פלסטיק; צמרמורת 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
ריסוס 10 אינץ ' קוטר המחבת springform עם תרסיס nonstick. מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
5
מרדדים חתיכת בצק 1 על משטח מקומח בנדיבות לסיבוב 10 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מגלגלים בצק על מערוך ומעבירים למחבת. לחץ על הבצק סביב לתחתית המחבת, תיקון כל סדקים. מחלקים את חתיכת הבצק השנייה ל 4 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מרדדים כל פיסת בין כפות הידיים ומשטח מקומח בנדיבות כדי חבל 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים חבלי בצק בסופו של דבר כדי ליצור טבעת רציפה 1 לאורך הקצה התחתון של המחבת. הקש טבעת בצק בחוזקה את הצדדים של מחבת, ויצרו 1 3/4 אינץ ' - צדדים גבוהים. לחץ על התפרים בצק יחד כדי לאטום. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
אופים את הקרום רק עד שנקבע וזהב בהיר מאוד בקצוות, כ -10 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
עמדה 1 מתלה בשליש התחתון של תנור ו 1 מתלה במרכז התנור מחממים ל 204°. ספריי 2 גיליונות אפייה גדולים כבדים עם ריסוס nonstick. לזרוק תפוחים עם חמאה ומיץ לימון בקערה גדולה מאוד. מסדרים שכבה אחת על הסדינים, משאירים רווחים בין תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מפזרים 3 כפות סוכר על תפוחים על כל גיליון.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
אופים עד שהתפוחים רכים וחומים זהובים, הופכים תפוחים מדי פעם ומחבתות מסתובבות בין מדפים נמוכים וגבוהים יותר, כ -40 דקות. מגניב. (קרום ותפוחים ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים את הקרום ומאחסנים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים תפוחים בקערה. כיסוי; להכניס למקרר.)
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מניחים מחבת עם קרום על תבנית אפייה נקייה. סדר טריזים תפוח קרוב זה לזה, עומד על קצוות קצרים, במעגלים קונצנטריים בקרום.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
ממיסים חמאה בסיר קטן כבד על אש נמוכה. לגרד זרעים שעועית וניל לתוך חמאה; להוסיף שעועית.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים ציפורן, אניס כוכב מקל קינמון. מבשלים על אש נמוכה עד חמאה הופכת חום זהוב ותבלינים חמאה טעם, התאמת חום במידת הצורך כדי למנוע צריבה ערבוב לעתים קרובות, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
3
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
להקציף ביצים, סוכר, קמח ומלח כדי להתמזג בקערה בינונית. מסננים תערובת חמאה חומה מתובלת לתערובת ביצים; להקציף כדי להתמזג. שעועית וניל מילואים, אניס כוכב, ומקל קינמון; להשליך ציפורן. לאט לאט לשפוך תערובת ביצה על תפוחים בקרום.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
אופים עד תערובת ביצה מוגדר, נפוח וזהב קל ותפוחים הם חום זהוב עמוק, על 1 שעה 5 דקות. מגניב על המדף לפחות 30 דקות. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
7
שחרר צדדים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להעביר טארט לצלחת.
9
מקשטים טארט עם שעועית וניל שמורה, אניס כוכב, מקל קינמון, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
10
מגישים טארט מעט חם או בטמפרטורת החדר עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
11
* תרמילי זרעים חומים בצורת כוכב זמינים בשווקים אסיאתיים וחנויות מזון מיוחדות בסעיף התבלינים של כמה סופרמרקטים.