עוגת תפוחים כפרית עם חמאה חומה מתובלת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט תפוח כפרי עם חמאה חומה מתובלת. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, מקל קינמון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת חמאה חומה, תפוח מקורמל-פודינג חמאה חום, ו סבתא סמית תפוח ועוגת פודינג חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מוסיפים חמאה ותהליך, באמצעות / כיבוי פונה, עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים חלמונים ותהליך, באמצעות / כיבוי פונה, עד הבצק מגיע יחד בגושים לחים גדולים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. כיסוי עם פלסטיק; צמרמורת 20 דקות.
ריסוס 10 אינץ ' קוטר המחבת springform עם תרסיס nonstick. מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים.
מרדדים חתיכת בצק 1 על משטח מקומח בנדיבות לסיבוב 10 1/2 אינץ'.
מגלגלים בצק על מערוך ומעבירים למחבת. לחץ על הבצק סביב לתחתית המחבת, תיקון כל סדקים. מחלקים את חתיכת הבצק השנייה ל 4 חתיכות שוות.
מרדדים כל פיסת בין כפות הידיים ומשטח מקומח בנדיבות כדי חבל 7 אינץ'.
מניחים חבלי בצק בסופו של דבר כדי ליצור טבעת רציפה 1 לאורך הקצה התחתון של המחבת. הקש טבעת בצק בחוזקה את הצדדים של מחבת, ויצרו 1 3/4 אינץ ' - צדדים גבוהים. לחץ על התפרים בצק יחד כדי לאטום. מכסים ומקררים בין לילה.
אופים את הקרום רק עד שנקבע וזהב בהיר מאוד בקצוות, כ -10 דקות. מגניב.
עמדה 1 מתלה בשליש התחתון של תנור ו 1 מתלה במרכז התנור מחממים ל 204°. ספריי 2 גיליונות אפייה גדולים כבדים עם ריסוס nonstick. לזרוק תפוחים עם חמאה ומיץ לימון בקערה גדולה מאוד. מסדרים שכבה אחת על הסדינים, משאירים רווחים בין תפוחים.
מפזרים 3 כפות סוכר על תפוחים על כל גיליון.
אופים עד שהתפוחים רכים וחומים זהובים, הופכים תפוחים מדי פעם ומחבתות מסתובבות בין מדפים נמוכים וגבוהים יותר, כ -40 דקות. מגניב. (קרום ותפוחים ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים את הקרום ומאחסנים בטמפרטורת החדר.
מניחים תפוחים בקערה. כיסוי; להכניס למקרר.)
מניחים מחבת עם קרום על תבנית אפייה נקייה. סדר טריזים תפוח קרוב זה לזה, עומד על קצוות קצרים, במעגלים קונצנטריים בקרום.
ממיסים חמאה בסיר קטן כבד על אש נמוכה. לגרד זרעים שעועית וניל לתוך חמאה; להוסיף שעועית.
מוסיפים ציפורן, אניס כוכב מקל קינמון. מבשלים על אש נמוכה עד חמאה הופכת חום זהוב ותבלינים חמאה טעם, התאמת חום במידת הצורך כדי למנוע צריבה ערבוב לעתים קרובות, כ 25 דקות.
להקציף ביצים, סוכר, קמח ומלח כדי להתמזג בקערה בינונית. מסננים תערובת חמאה חומה מתובלת לתערובת ביצים; להקציף כדי להתמזג. שעועית וניל מילואים, אניס כוכב, ומקל קינמון; להשליך ציפורן. לאט לאט לשפוך תערובת ביצה על תפוחים בקרום.
אופים עד תערובת ביצה מוגדר, נפוח וזהב קל ותפוחים הם חום זהוב עמוק, על 1 שעה 5 דקות. מגניב על המדף לפחות 30 דקות. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מקשטים טארט עם שעועית וניל שמורה, אניס כוכב, מקל קינמון, אם תרצה בכך.
מגישים טארט מעט חם או בטמפרטורת החדר עם גלידה.
* תרמילי זרעים חומים בצורת כוכב זמינים בשווקים אסיאתיים וחנויות מזון מיוחדות בסעיף התבלינים של כמה סופרמרקטים.