קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים מדומה

עוגת תפוחים מדומה
אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, קרומי עוגה בלתי מוסווים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים מדומה, עוגת תפוחים מדומה, ו חמאת תפוחים מדומה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. בסיר בינוני לשלב סוכר, מים וקרם של טרטר, לטאטא עד הסוכר מומס. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום גבוה, לטאטא מדי פעם, ואז להפחית את החום בינוני. מבשלים במשך 15 דקות או עד התערובת צמצמה ל 1 1/2 כוסות. מערבבים גרידה, מיץ וניל. להפריש להתקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מרדדים את הקרום. עבור מחבת תשעה אינץ קרום התחתון שלך צריך להיות סביב 11 אינץ 'בקוטר, הקרום העליון שלך, על 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים את הקרום התחתון במחבת עוגה או צלחת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
הוסף קרקרים מתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
5
יוצקים סירופ על קרקרים ונקודה עם חתיכות חמאה ואז מפזרים באופן שווה עם קינמון.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
לכריכהלכריכה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
6
הכה יחד ביצה וחלב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מניחים את הקרום העליון מעל עוגה. חותם וחליל את הקצוות ואת המברשת עם ביצה לשטוף ואז מפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
חותכים כמה חריצים קטנים לתוך הקרום העליון כדי לפרוק את הקיטור.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
9
אופים במשך 30 דקות או עד חום זהוב. מגניב ומגיש. החנות מכוסה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק