המתכון הישן נושן עוגת תפוחים מוכן בערך 2 שעות ו 10 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. אם יש לכם 4-1 / של ובישול תפוחים כגון סבתא סמית, מלח, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. נסו עוגת אפרסק מיושנת, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים חמאה ודופק 6 עד 8 פעמים, עד התערובת דומה ארוחה גסה, עם חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
הוסף מים 1 כף בכל פעם, פועם עד תערובת רק מתחיל להתקבץ יחד. אם אתה צובט חלק מהבצק המתפורר והוא מחזיק יחד, הוא מוכן, אם לא, להוסיף קצת יותר מים ודופק שוב.
הסר את הבצק מהמכונה והנח על משטח נקי. בזהירות לעצב לתוך 2 דיסקים. לא ללוש את הבצק! אתה עדיין צריך להיות מסוגל לראות חתיכות קטנות של חמאה בבצק. חתיכות חמאה אלה הן מה שיאפשר את התוצאה קרום להיות קשקשי. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד ולקרר לפחות 1 שעה.2 מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 375°f. 3
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מערבבים סוכר, קמח ותבלינים בקערה גדולה. השתמש בידיים שלך ומערבבים את התפוחים כך שהם מצופים היטב, ולאחר מכן להוסיף ברנדי ותמצית וניל.4
רול החוצה עם סיכה מתגלגלת על משטח מקומח קלות למעגל 12 אינץ'; בערך 1/8 אינץ ' עבה. כאשר אתה מגלגל את הבצק, השתמש במרית מתכת כדי לבדוק אם הבצק דבק על פני השטח למטה.
מניחים על צלחת עוגה 9 אינץ', הזדנבות הקפל עם מרכז המחבת. בעדינות להתפתח ולחץ למטה כדי בשורה את צלחת העוגה עם הבצק. 5 כף במילוי תפוחים, mounding מעט במרכז. 6
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מרדדים דיסק שני של בצק, כמו קודם. בעדינות להתהפך על החלק העליון של התפוחים בעוגה. צובטים למעלה ולמטה של כדורי בצק בחוזקה יחד. לקצץ בצק עודף עם מזמרה מטבח, עוזב 3/4 אינץ ' overhang. מקפלים את הבצק מתחת לעצמו, כך שהקצה של הקפל הוא סומק עם קצה המחבת. קצוות חליל באמצעות אגודל ואצבע המורה או לחץ עם מזלג. 7 מערבבים חלמון ושמנת בקערה קטנה כדי להתמזג.