עוגת תפוחים מיושנת
המתכון הישן נושן עוגת תפוחים מוכן בערך 2 שעות ו 10 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. אם יש לכם 4-1 / של ובישול תפוחים כגון סבתא סמית, מלח, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. נסו עוגת אפרסק מיושנת, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
1 במעבד מזון, לשלב קמח, שקדים, מלח וסוכר חום, דופק לערבב.
מוסיפים חמאה ודופק 6 עד 8 פעמים, עד התערובת דומה ארוחה גסה, עם חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
הוסף מים 1 כף בכל פעם, פועם עד תערובת רק מתחיל להתקבץ יחד. אם אתה צובט חלק מהבצק המתפורר והוא מחזיק יחד, הוא מוכן, אם לא, להוסיף קצת יותר מים ודופק שוב.
הסר את הבצק מהמכונה והנח על משטח נקי. בזהירות לעצב לתוך 2 דיסקים. לא ללוש את הבצק! אתה עדיין צריך להיות מסוגל לראות חתיכות קטנות של חמאה בבצק. חתיכות חמאה אלה הן מה שיאפשר את התוצאה קרום להיות קשקשי. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד ולקרר לפחות 1 שעה.2 מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 375°f. 3
מערבבים סוכר, קמח ותבלינים בקערה גדולה. השתמש בידיים שלך ומערבבים את התפוחים כך שהם מצופים היטב, ולאחר מכן להוסיף ברנדי ותמצית וניל.4
הסר דיסק קרום אחד מהמקרר.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 5-10 דקות.
מפזרים קצת קמח על גבי הדיסק.
רול החוצה עם סיכה מתגלגלת על משטח מקומח קלות למעגל 12 אינץ'; בערך 1/8 אינץ ' עבה. כאשר אתה מגלגל את הבצק, השתמש במרית מתכת כדי לבדוק אם הבצק דבק על פני השטח למטה.
מוסיפים כמה סוכריות קמח במידת הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק. בעדינות לקפל לשניים.
מניחים על צלחת עוגה 9 אינץ', הזדנבות הקפל עם מרכז המחבת. בעדינות להתפתח ולחץ למטה כדי בשורה את צלחת העוגה עם הבצק. 5 כף במילוי תפוחים, mounding מעט במרכז. 6
מרדדים דיסק שני של בצק, כמו קודם. בעדינות להתהפך על החלק העליון של התפוחים בעוגה. צובטים למעלה ולמטה של כדורי בצק בחוזקה יחד. לקצץ בצק עודף עם מזמרה מטבח, עוזב 3/4 אינץ ' overhang. מקפלים את הבצק מתחת לעצמו, כך שהקצה של הקפל הוא סומק עם קצה המחבת. קצוות חליל באמצעות אגודל ואצבע המורה או לחץ עם מזלג. 7 מערבבים חלמון ושמנת בקערה קטנה כדי להתמזג.
חותכים חריצים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופה עוגה עד הקרום מתחיל להפוך זהב, כ 20 דקות, ואז להפחית את החום ל 177°. אוהל את הקצוות עם רדיד אלומיניום או מגן עוגה אם הקצוות הם בראונינג מהר מדי.
אופים עד הקרום הוא זהוב ומיצים מבעבעים, בכל מקום בין 30 ל 45 דקות נוספות, בהתאם לסוג של תפוחים אתה משתמש.
העברה ל rack; בואו לעמוד 1 שעה.
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר.