מנה אחת מכילה 926 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תפוחים, חמאה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת רסק תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת תפוחים-אגוז מתובלת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מחבת כיכר סטנדרטית
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
ממיסים את החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני. לזרוק את התפוחים ומערבבים כדי לצפות אותם עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את מיץ הלימון ואת סיידר התפוחים. מבשלים עד התפוחים התרככו סיידר צמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,
1 תפוח ירוק גדול
5
מעבירים את התערובת למעבד מזון ודופק למשחה גסה. שמור.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
6
בקערת ערבוב גדולה לשלב את הקמח, קינמון, סודה לשתיה, אגוז מוסקט, הן של הסוכרים וקמצוץ של מלח. הפוך היטב את החומרים יבשים ולהוסיף את תפוחי מחית, הביצה ווניל. מערבבים לשלב. תוסיף את האגוזים והצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
7
חמאה וקמח מחבת כיכר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
8
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולשים אותו בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים עד קיסם שיניים, מוכנס במרכז יוצא נקי, על 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר את המחבת מהתנור ולתת מגניב במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר את העוגה מהמחבת להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
חותכים את העוגה בחצי equatorially ולהפיץ מחצית הדובדבן על השכבה התחתונה. החלף את החלק העליון וקרח את החלק העליון של העוגה, להשאיר את הצדדים חשופים. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
13
היכו יחד את כל המרכיבים במערבל לעמוד או עם מערבל יד עד אור ורך.