עוגת תפוחים עם נשיקות סוכר
גשו לסופר וקנו קמח זהב, מים, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת תפוחים עם נשיקות סוכר, עוגיות סוכר דלעת עם קרם חמאה עם קרמל, ו לביבות תפוחים וניל וקינמון-Kissed.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. בקערה בינונית, מערבבים 2 כוסות קמח 1 כפית מלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. מחלקים מאפה לשניים; לעצב כל חצי לתוך עגול שטוח על פני השטח מקומח קלות. עטיפות שטוחות של מאפה בניילון נצמד; מקררים כ-45 דקות או עד שהן מוצקות וקרות, אך עדיין גמישות.
על משטח מקומח קלות, לגלגל 1 סיבוב של מאפה לתוך מעגל 2 סנטימטרים גדולים יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית, באמצעות מערוך מקומח. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד.
בקערה גדולה, לערבב 1/2 כוס סוכר, 1/4 כוס קמח, קינמון, אגוז מוסקט וקורטוב של מלח. מערבבים תפוחים. כפית לצלחת עוגה מצופה מאפה.
חותכים חמאה לחתיכות קטנות; מפזרים על תפוחים. לקצץ קצה תלוי של מאפה תחתון 1/2 אינץ ' משפת הצלחת.
מגלגלים סיבוב נוסף של מאפה. מקפלים מאפה לארבעה וחותכים חריצים כך קיטור יכול לברוח; מקום מעל מילוי ולפתוח. לקצץ קצה תלוי של מאפה העליון 1 אינץ ' מ שולי הצלחת. מקפלים ומתגלגלים בקצה העליון מתחת לקצה התחתון, לחיצה על שפת חותם; חליל.
מברשת קרום העליון עם 1 כף מים; מפזרים 1 כף סוכר.
כיסוי קצה עם רצועת 2-3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת; להסיר רדיד במהלך 15 הדקות האחרונות של אפייה.
אופים 40 עד 50 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ומיץ מתחיל בועה דרך חריצים בקרום. מגניב על קירור מדף לפחות 2 שעות.