עוגת תפוחים עם רוטב חמאה
עוגת תפוחים עם רוטב חמאה הוא צמחוני קינוח. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 305 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, קמח, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת הקפה הטובה בעולם עם רוטב חלב חמאה, עוגת חמאה עם רוטב פודינג, ו לביבות החמאה הכי רכות עם רוטב חלב חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב קמח, סודה לשתיה, מלח וקינמון; מניחים בצד. בקערה גדולה, היכו ביצים.
מוסיפים סוכר, שמן, וניל ומיץ תפוזים. במהירות נמוכה, מערבבים בתערובת קמח. מקפלים פנימה תפוח, אגוזי מלך וקוקוס.
יוצקים לתוך 10-ב משומן ומקומח. מחבת צינור.
אופים ב 325 מעלות במשך 1-1 / 4 שעות או עד בדיקות העוגה נעשה. הפוך עוגה על צלחת גדולה או מגש. לנקב עמוק את החלק העליון של העוגה החמה עם שיפוד או לבחור.
בסיר קטן מביאים לרתיחה את כל מרכיבי הרוטב תוך ערבוב תדיר. מיד כפית 1-1 / 4 כוסות רוטב לאט מעל החלק העליון של העוגה, ואז לשפוך את שארית הצדדים. מגניב.