עוגת תפוחים עמוקה עם קרום צ'דר עשויה להיות מה שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו צלחת עמוקה פשטידת דלעת עם קרום Gingersnap, פיצה קרום בירה צלחת עמוקה, ו פיצה מנה עמוקה עם רוטב ותרד עם קרום פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, דופק את הקמח, גבינה ומלח לערבב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד לתערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
להעביר את התערובת לקערה גדולה ולעשות באר במרכז. מערבבים את הביצים ומעבדים את הבצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מחלקים את הבצק לרבעים ולשטח לדיסקים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
מרדדים כל דיסק לסיבוב 11 אינץ ' בין 2 גיליונות של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
6
הסר את נייר השעווה וקו שתי מחבתות פאי 9 אינץ ' עם עגול בצק. מקררים את המחבתות מרופדות ואת 2 כדורי בצק, מכוסה, עד מקורר ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בקערה גדולה, לזרוק את התפוחים עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מפזרים על הסוכר החום, קמח ומלח ולזרוק היטב. מחלקים את התפוחים בין מחבתות הפאי המצופות. להרטיב את החישוקים קליפות העוגה ולכסות עם כדורי הבצק. לקצץ כל overhang ו crimp הקצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
10
חותכים 4 פתחי קיטור בכל עוגה.
11
אופים את הפשטידות על המדף התחתון של התנור במשך כ 1 שעה, או עד זהב תוסס התפוחים רכים כאשר פירסינג; לכסות את העוגות עם לסכל באמצע במידת הצורך.