עוגת תפוחים צרפתית
מתכון עוגת תפוחים צרפתית מוכן בתוך כ 2 שעות ו 15 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 569 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. אם יש לכם רום קלבדוס, חמאה, תפוחים סמית סבתאוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת תפוחים צרפתית, עוגת תפוחים צרפתית, ו עוגת תפוחים צרפתית (מתכונים דומים).
הוראות
עבור המאפה, למקם את הקמח, מלח וסוכר בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. דופק לכמה שניות כדי לשלב.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק 10 עד 12 פעמים, עד החמאה היא חתיכות קטנות בגודל של אפונה. עם המנוע פועל, יוצקים את מי הקרח במורד צינור ההזנה ואת הדופק רק עד הבצק מתחיל לבוא יחד. לזרוק על לוח משוריין ללוש במהירות לתוך כדור. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 1 שעה. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו מחבת גיליון עם נייר קלף.
מגלגלים את הבצק מעט גדול יותר מ 10 x 14 אינץ'. באמצעות סרגל וסכין קטנה, לקצץ את הקצוות.
מניחים את הבצק על מחבת הסדין מוכן ומקררים בזמן שאתה מכין את התפוחים.
מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לחצי דרך הגבעול.
הסר את הגבעולים ואת ליבות עם סכין חדה baller מלון. חותכים את התפוחים לרוחב בפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים חתיכות חופפות של תפוחים באלכסון באמצע הטארט ולהמשיך לעשות שורות אלכסוניות משני הצדדים של השורה הראשונה עד המאפה מכוסה פרוסות תפוח. (אני נוטה לא להשתמש אפל מסתיים על מנת להפוך את ההסדר יפה.)
מפזרים את מלא 1/2 כוס סוכר נקודה עם חמאה.
אופים 45 דקות עד 1 שעה, עד המאפה הוא השחמה ואת הקצוות של התפוחים מתחילים חום. סובב את המחבת פעם אחת במהלך הבישול. אם הבצק מתנפח באזור אחד, לחתוך חריץ קטן עם סכין לתת את האוויר. אל תדאג! מיצי התפוחים יישרפו במחבת אבל הטארט יהיה בסדר! כאשר הטארט מוכן, מחממים את ג 'לי משמש יחד עם קלבדוס ומברישים את התפוחים ואת המאפה לחלוטין עם תערובת הג' לי. שחרר את הטארט עם מרית מתכת כדי שלא ידבק לנייר. אפשר להתקרר ולשרת חם או בטמפרטורת החדר.