עוגת תפוחים צרפתית
מתכון עוגת תפוחים צרפתית מוכן בערך 1 שעה וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 689 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 103 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גבינת שמנת פילדלפיה, אבקת סוכר, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת תפוחים צרפתית, עוגת תפוחים צרפתית, ו עוגת תפוחים צרפתית.
הוראות
כדי להכין את רוטב הקרמל, לחמם 3/4 כוס סוכר מגורען עם 4 כפית. מים במחבת 12 אינץ ' לא חסינת קנה מידה. כאשר הסוכר הופך חום בהיר, מוסיפים את המיץ של 1/2 לימון.
לקלף, הליבה דק לחתוך את התפוחים, ולאחר מכן לארגן דפוס חופף עגול אטרקטיבי על הקרמל.
בקערת ערבוב גדולה, לנצח את הביצים עם הנותרים 3/4 כוס סוכר מגורען.
מוסיפים את החמאה, גבינת שמנת פילדלפיה (4 עוז.) וקמח; להמשיך להכות עד שיש לך הבלילה שמנת.
יוצקים מעל תפוחים וקרמל ואופים במשך 45 דקות.
בואו להתקרר מעט לפני הפיכת על צלחת עוגה דקורטיבית.
אופציונלי: בעוד העוגה אפייה, לנצח פילדלפיה דבש אגוז טעם גבינת שמנת
מורחים עם מיקסר עד פלאפי. בנפרד, להכות שמנת עם מיקסר על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. לנצח 1/4 כוס אבקת סוכר. בעדינות לקפל את גבינת קרם דבש אגוזים לתוך קצפת להירגע היטב במקפיא, במידת הצורך. למעלה פרוסות עוגה חמות עם כפית של תערובת הקצפת וליהנות!