עוגת תפוחים קינמון מהירה
טארט תפוח קינמון מהיר עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 450 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, מלח, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: תפוחים וקינמון מהירים, תפוח קינמון מהיר לחם, ו מהיר וקל עבור תפוח קינמון להפריד לחם.
הוראות
ציוד מיוחד: 9 1/2 אינץ טארט פאן
מניחים את החמאה בקוביות במקרר בזמן שאתה להרכיב את כל החומרים שלך.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
במעבד מזון, מניחים את הקמח, קמצוץ מלח, ו 1 כף סוכר.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו חול רטוב.
מוסיפים את המים הקרים והדופק שוב עד שהבצק מתחיל להתאחד בגוש גדול.
יוצקים את הבצק לתוך מחבת טארט, באמצעות האצבעות שלך, לחץ על הבצק לתוך המחבת, ויוצרים קרום. מקררים את הקרום בזמן שאתה מכין את התפוחים.
לקלף את התפוחים, לחתוך לרבעים, הליבה, ולאחר מכן לחתוך דק.
מניחים בקערה ולזרוק עם מיץ לימון, הנותרים 1 כף סוכר, קינמון, וקמצוץ של מלח.
הסר את הקרום מהמקרר וזרוק את התפוחים על הקרום, להפיץ אותם באופן שווה.
מברישים את כל הטארט עם חמאה מומסת ואופים עד הטארט הוא זהב והתפוחים בישלו כמות הוגנת, על 1 שעה. מגניב לפחות 15 דקות לפני חיתוך.