עוגת תפוחים קרמל
עוגת תפוח קרמל עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. 72 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, תפוחים סבתא סמית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר, תבלין פשטידת דלעת ועמילן תירס בקערה גדולה.
חותכים תפוחים לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' ומניחים בקערה נפרדת.
מפזרים תפוחים עם מיץ לימון ורום; מוסיפים למרכיבים יבשים. מערבבים לשלב.
מקום ב piecrust. נקודה עם 2 כפות חמאה.
מערבבים קמח וסוכר חום יחד בקערה קטנה.
חותכים ב 1/4 כוס חמאה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים באופן שווה מעל העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות f במשך 10 דקות. הפחת את החום ל-350 מעלות F ואפה 40 עד 50 דקות נוספות, עד לחום זהוב. טעים כאשר מוגש חם עם כף גלידה וניל.