עוגת תפוחים רומנית
עוגת תפוחים רומנית דורשת כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-15 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. אם יש לכם קמח, תמצית ונילן, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 21%. נסו עוגת תפוחים רומנית, עוגת זנגביל רומנית, ו סטייק רומני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
חותכים את התפוחים לפלחי 1 אינץ'. תניח בצד.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים והסוכר עד מעורבב.
מערבבים את סודה לשתיה, שמן, קינמון ווניל. מערבבים בקמח, רק עד incorporated. מקפלים את התפוחים והאגוזים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 55 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר מעט. ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.