קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

עוגת תפוחים רומנית

עוגת תפוחים רומנית
עוגת תפוחים רומנית דורשת כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-15 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. אם יש לכם קמח, תמצית ונילן, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 21%. נסו עוגת תפוחים רומנית, עוגת זנגביל רומנית, ו סטייק רומני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
חותכים את התפוחים לפלחי 1 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים והסוכר עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מערבבים את סודה לשתיה, שמן, קינמון ווניל. מערבבים בקמח, רק עד incorporated. מקפלים את התפוחים והאגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
קיצור טבעיקיצור טבעי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 55 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר מעט. ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן