עוטפת בשר קוריאני
מתכון בשר קוריאני עוטפת יכול לספק את התשוקה הקוריאנית שלך בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך פלפל, שום, עלי חסה אדומים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו חסה קוריאנית עוטפת, חסה קוריאנית עוטפת, ו חסה קוריאנית עוטפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני (350 עד 450). לבשל אורז על פי הוראות החבילה.
סטייק גריל, פונה פעם אחת, עד שנעשה כמו שאתה אוהב, 8 דקות עבור מדיום-רייר.
הסר מן הגריל, אוהל רופף עם נייר, ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך דק.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב רוטב סויה, פתיתי צ ' ילה, פלפל, שום, ושמן.
כפית על 1/4 כוס אורז על אמצע כל עלה חסה. למעלה עם סטייק קטן, כפית קטנה. רוטב, ורצועות בצל.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לקוריאנית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.