עוטפת חסה
עטיפות חסה עשויות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שימורים משמש, חסה butterhead, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: עטיפות חסה עוף כמו P. F. Changs-עטיפות חסה הן טעימות ומתאבן ייחודי שאנשים רבים נהנים, On-the-Go עוטפת חסה, ו עוטפת חסה Blt.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב שימורים, מיץ ליים, רוטב סויה ושום; לערבב היטב. כפית 1/4 כוס רוטב לתוך כוס מדידה 1 כוס. מערבבים בקורנפלור עד חלקה; להפריש. מקררים את הרוטב שנותר בקערה עד שישב בכלא.
שמן חום במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף עוף; לבשל 5 עד 7 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים מלפפון, גזר, בוטנים, gingerroot ושום. מערבבים ברוטב שמור עם עמילן תירס. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד מבעבע מעובה, ערבוב כל הזמן. תערובת כפית לצלחת רדודה. כיסוי; להכניס למקרר 30 דקות או עד מקורר.
כפית 2 כפות תערובת עוף על מרכז כל עלה חסה. מקפלים צדדים של חסה למרכז; להפשיל כמו בוריטו. מאובטח עם קיסמים.
מניחים בצד התפר למטה על מגש הגשה.
מגישים מיד, או מכסים ומקררים עד תקופת מאסר.