עוטפת עוף באפלו
עוטפת עוף באפלו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רוטב גבינה, רוטב חריף, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוטפת עוף באפלו, עוטפת עוף באפלו, ו עוטפת עוף באפלו.
הוראות
מחממים את שמן הירקות ואת החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים את העוף במחבת; מבשלים ומערבבים עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים רצים ברורים, כ -10 דקות.
יוצקים את הרוטב החריף על העוף המבושל וזורקים למעיל.
הניחו את טורטיות הקמח וחלקו את העוף באופן שווה בין הטורטיות. למעלה העוף עם חסה, סלרי, ורוטב גבינה כחול. מקפלים את הצדדים של טורטייה לגלגל את הבוריטו בסגנון לעטוף.