עוטפת עוף עם צ'אטני מנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף עוטפת עם מנגו Chutney. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 407 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם יוגורט יווני, אבקת קארי, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): צ' אטני חם מתוק-עוף בגריל, צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר, ו עוטפת עוף קארי עם נקטרינה צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף; פאונד עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
חותכים כל חזה עוף חצי חצייה.
מערבבים אבקת קארי, מלח, ו 1/4 פלפל כפית.
מפזרים תערובת קארי על שני הצדדים של עוף.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
תוסיף עוף למחבת. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר מהמחבת; תן לעמוד 5 דקות.
בעוד עוף עומד, לשלב יוגורט, צ ' אטני, בצל ירוק, ונותר 1/4 כפית פלפל בקערה קטנה.
נאן חם על פי הוראות החבילה; לחתוך חצי לרוחב.
חותכים עוף לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מורחים תערובת יוגורט באופן שווה על פני חצאי naan. למעלה באופן שווה עם ירקות ועוף; להפשיל.