עוטפת פסטו ארוגולה
עוטפת פסטו ארוגולה היא צמחוני תבלין. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. אם יש לך ארוגולה קלה, לחם שטוח lahvosh, פסטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: Arugula Pesto: Pesto Di Rucola, סלט ביצים, ארוגולה ועוטפת בייקון, ו עוטפת סלט ארוגולה-Apple.
הוראות
שכב lahvosh על משטח עבודה עם הצדדים הארוכים מקבילים קצה פני השטח חלקים, קלים יותר הצדדים למעלה.
מורחים כל אחד עם 1/2 כוס פסטו. על כל גיליון, מניחים חצי פרוסות גבינה על שני שלישים של פסטו, ומשאירים 2 ב. חשוף בקצה העליון לאיטום. מכסה גבינה עם ארוגולה. החל בקצה התחתון, מגלגלים כל lahvosh ולחץ לאטום קצה, אבטחת עם קיסמים במידת הצורך.
חותכים כל גליל לתוך 1-in. חתיכות, להסיר קיסמים אם נעשה שימוש, ולסדר על מגש. עושה בערך 32 חתיכות.
* תחליף 4 טורטיות קמח (10 ב. wide).