עוטפת קינוח בננה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בננה קינוח עוטפת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 761 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בננות, סוכר, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוטפת קינוח שוקולד, טורטיה קינוח עוטפת, ו בננה צימוקים עוטפת (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים קוקוס פקאן בנפרד על גיליון עוגיות.
אופים 5 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב בהיר; להפריש.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450F.
הסר את קרום העוגה מהכיס; פרוש על משטח העבודה. עם סיכה מתגלגלת, קרום רול עד 12 אינץ ' בקוטר.
בקערה קטנה, מערבבים סוכר, קינמון ואגוז מוסקט. שמור 1 כף תערובת סוכר; מפזרים הנותרים תערובת סוכר באופן שווה על הקרום.
חותכים את הקרום ל 4 חתיכות בצורת טריז.
מניחים 1 בננה לאורך על כל טריז קרום, על 3/4 אינץ 'מקצה מעוקל (אם בננה היא ארוכה מדי, לקצץ מסתיים כך שהוא מתאים בתוך הקרום, לפחות 1/4 אינץ' מכל קצה). לדחוף על 1 כף מעוגלת שוקולד צ ' יפס, נקודות הראשון, לתוך העליון הצדדים של כל בננה.
להביא קצה מעוקל ונקודה של כל טריז קרום מעל בננה להיפגש; קמצוץ תפר ומסתיים לאטום, בעיצוב הקרום סביב בננה.
מפזרים צמרות של בננות עטופות עם שמורות 1 כף תערובת סוכר; מניחים על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 10 עד 14 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מגיליון עוגיות. מגניב 5 דקות.
כדי לשרת, לטפטף או להפיץ על 2 כפות ציפוי קרמל חם על כל צלחת קינוח. למעלה כל אחד עם בננה אפויה, קצפת ואם תרצה, תוספת ציפוי קרמל.
מפזרים קוקוס ופקאנים מעל כל אחד.