מרק מלון חורף
מרק מלון חורף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך עוף, מים, צדפות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. מתכונים דומים: מרק מלון חורף, מרק מלון חורף, ו מרק מלון חורף.
הוראות
לשטוף את העוף מבפנים ומבחוץ, ואז דברים חלל עם בצל ירוק, בשר חזיר, וג ' ינג ' ר. מביאים מים עם עוף ומלח לרתיחה בסיר עמוק 7-8 ליטר או פסטה, ולאחר מכן להפחית את החום ולבשל ברתיחה חשופה, חשופה, ברפרוף את הקצף מדי פעם, 3 שעות. 3
הסר ולהשליך עוף, ואז לשפוך מרק דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה.
בואו לעמוד 5 דקות. דלג על שומן. (יהיו לכם בין 10 ל-12 כוסות מרק וצריכים רק 9 כוסות למרק זה; השארית עבור שרימפס שעועית שחורה עם ברוקולי סיני או לשימוש אחר.)
להביא 2 מרק כוסות לרתיחה בסיר כבד 1 ליטר, ולאחר מכן להוסיף צדפות מיובשות ולהסיר מן החום. להשרות, מכוסה, 15 דקות.
החזרת תערובת צדפה לחום נמוך ומבשל, חשוף, עד צדפות רכות וחיוורות, כ -15 דקות.
הסר מחום וקריר בנוזל בישול.
מעבירים צדפות בכפית מחוררת לקערה, תוך שמירה על נוזל בישול. לגרוס צדפות לתוך" חוטים " עם מזלג או האצבעות שלך, להשליך רצועה קשה מצד כל צד של צד אם מצורף. להביא מרק 7 כוסות הנותרים לרתיחה בסיר מנוקה 7-8 ליטר עם צדפות ונוזל בישול שמור.
מנותקת ומשליכה קליפת מלון חורפי.
הסר וזרוק זרעים, ואז לחתוך מלון לקוביות 1/3 אינץ ' (כ 5 כוסות).
מוסיפים למרק ומבשלים בעדינות, חשוף, עד מלון הוא שקוף, 20 עד 30 דקות. 3stir בשר חזיר, זנגביל, בצל ירוק, ומלח לטעום רק לפני ההגשה.
* מרק יכול להיעשות 5 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.
הסר כל שומן מוצק לפני השימוש.* מרק, ללא תוספת סופית של בשר חזיר, זנגביל, בצל ירוק, ניתן לעשות 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.