לובסטר כועס עם אורז לימון ובזיליקום פריך יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 902 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אם יש לך עגבניות מיובשות בתנור, שמן בוטנים, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: לובסטר כועס עם אורז לימון ובזיליקום פריך, סלט לובסטר בזיליקום ולימון, ו בייקון פריך עטוף תאריכים עם לימון בזיליקום קרם.
הסירו את הטפרים ושברו את הטפרים כדי לחשוף כמה שיותר בשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר
4
הסר את הבשר מן הלובסטרים והנח אותו לתוך הקמח המתובל. לנער היטב את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
קמח מתובל
לובסטר
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
בשר
5
הסר את הלובסטר מהקמח ולנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
לובסטר
קמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
6
מחממים את התנור ל 475 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
הוסף את חתיכות לובסטר, לחתוך בצד למטה, כמה בכל פעם, במידת הצורך, ולצרוב אותם במשך כ 4 דקות, או עד שהם בצבע חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
לובסטר
9
מעבירים את הלובסטר לתבנית אפייה, וכאשר כל הלובסטר צרוב, מניחים את תבנית האפייה בתנור שחומם מראש ואופים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לובסטר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
10
בזמן שהלובסטר מתבשל, הכינו את הרוטב. להחזיר את מחבת sauté לחום בינוני ולהוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום. Sauté במשך כ 3 דקות, או עד השום הוא חום זהוב אבל לא בוער.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
לובסטר
שום
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
12
לטאטא את החמאה ולהסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
13
להקציף במיץ לימון, עלי בזיליקום, ואת ג ' וליאן עגבניות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בזיליקום טרי
מיץ לימון
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
14
תוציא את הלובסטר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
לובסטר
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
מניחים ערימה של אורז לימון במרכז כל אחד משש צלחות.
מרכיבים שתצטרך
לימון
אורז
16
מניחים חלקים שווים של הלובסטר על האורז. כפית את הרוטב מעל החלק העליון של כל תל ומקשטים עם בזיליקום מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
לובסטר
באזיל!
רוטב
אורז
17
מגישים באופן מיידי.
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצלים ומאפשרים להם להזיע את הנוזל שלהם במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים את השום והזיעה במשך 3 דקות נוספות. מערבבים את האורז ומטגנים אותו במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
אורז
4
מוסיפים את המניה( או מים), מיץ לימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
פלפל
מלאי
מים
מלח
5
להעלות את החום ולהביא את המניה לרתיחה. מרתיחים במשך כ 15 דקות, או עד הנוזל צמצם כ 1 1/2 כוסות. מנמיכים את החום בחוזקה לכסות את האורז. (אם אין לך מכסה הדוק, לכסות את האורז עם נייר אלומיניום.) מבשלים במשך 30 דקות, או עד שהאורז נספג כל הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
אורז
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
6
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לאורז קיטור במשך 15 דקות. אל תחשוף את המחבת. כאשר מוכן לשרת, להתפיח את האורז עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
אם משתמשים בזוקיני, בעוד שהאורז נח מחממים את 2 כפות שמן הזית האופציונליות במחבת sauté גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קישואים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים את הקישואים ואת sauté במשך 4 דקות, או רק עד מעט מתרכך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. כאשר מוכן לשרת את האורז, להוסיף את הקישואים ו fluff אותו לתוך האורז.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קישואים
אורז
1
מחממים את השמן ל 350 מעלות על מדחום ממתקים בסיר גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מחבת רוטב
2
לעמוד כמה שיותר רחוק מהסיר וללבוש כפפת תנור, לזרוק את עלי הבזיליקום לתוך השמן החם. השמן עלול לבעבע ולהתיז. מטגנים במשך כ 1 דקה, או עד העלים הם פריכים. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את העלים לשכבה כפולה של מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
כפפת תנור
סיר
3
טעם
4
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
5
דיוויד בורק הוא המחבר, עם כרמל ברמן ריינגולד, של בישול עם דיוויד בורק. הוא בוגר המכון הקולינרי של אמריקה, הוכשר בצרפת, והיה האמריקאי הראשון שזכה בפרס היוקרתי Meilleurs Ouvriers de France Diplome D ' Honneur. פרסים נוספים שלו כוללים את פרס ניפון למצוינות ביפן, פרס רוברט מונדבי למצוינות, ופרס אוגוסט אסקופייה של המכון הקולינרי. הוא השף הראשי והבעלים השותף של דוידבורקה ודונטלה, והשף המנהל והבעלים הבלעדי של דייוויד בורק בבלומינגדייל ' ס, שניהם בניו יורק. הוא גר בפורט לי, ניו ג ' רזי.
שאבלי ושרדונה הם בחירה מצוינת ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. אתה יכול לנסות את אטיין בואלו פטיט שאבלי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.