קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

לובסטר כועס עם אורז לימון ובזיליקום פריך

לובסטר כועס עם אורז לימון ובזיליקום פריך
לובסטר כועס עם אורז לימון ובזיליקום פריך יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 902 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אם יש לך עגבניות מיובשות בתנור, שמן בוטנים, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: לובסטר כועס עם אורז לימון ובזיליקום פריך, סלט לובסטר בזיליקום ולימון, ו בייקון פריך עטוף תאריכים עם לימון בזיליקום קרם.

הוראות

1
מערבבים את קמח וונדרה, אבקת צ ' ילי, קאיין, ומלח בשקית ניילון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
קמח וונדרהקמח וונדרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
חותכים את הלובסטרים חיים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
3
הסירו את הטפרים ושברו את הטפרים כדי לחשוף כמה שיותר בשר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
4
הסר את הבשר מן הלובסטרים והנח אותו לתוך הקמח המתובל. לנער היטב את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
קמח מתובלקמח מתובל
לובסטרלובסטר
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
בשרבשר
5
הסר את הלובסטר מהקמח ולנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
6
מחממים את התנור ל 475 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הוסף את חתיכות לובסטר, לחתוך בצד למטה, כמה בכל פעם, במידת הצורך, ולצרוב אותם במשך כ 4 דקות, או עד שהם בצבע חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
9
מעבירים את הלובסטר לתבנית אפייה, וכאשר כל הלובסטר צרוב, מניחים את תבנית האפייה בתנור שחומם מראש ואופים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
בזמן שהלובסטר מתבשל, הכינו את הרוטב. להחזיר את מחבת sauté לחום בינוני ולהוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום. Sauté במשך כ 3 דקות, או עד השום הוא חום זהוב אבל לא בוער.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
לובסטרלובסטר
שוםשום
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
12
לטאטא את החמאה ולהסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
13
להקציף במיץ לימון, עלי בזיליקום, ואת ג ' וליאן עגבניות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בזיליקום טריבזיליקום טרי
מיץ לימוןמיץ לימון
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
תוציא את הלובסטר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
מניחים ערימה של אורז לימון במרכז כל אחד משש צלחות.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
אורזאורז
16
מניחים חלקים שווים של הלובסטר על האורז. כפית את הרוטב מעל החלק העליון של כל תל ומקשטים עם בזיליקום מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
באזיל!באזיל!
רוטברוטב
אורזאורז
17
מגישים באופן מיידי.
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצלים ומאפשרים להם להזיע את הנוזל שלהם במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים את השום והזיעה במשך 3 דקות נוספות. מערבבים את האורז ומטגנים אותו במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
אורזאורז
4
מוסיפים את המניה( או מים), מיץ לימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פלפלפלפל
מלאימלאי
מיםמים
מלחמלח
5
להעלות את החום ולהביא את המניה לרתיחה. מרתיחים במשך כ 15 דקות, או עד הנוזל צמצם כ 1 1/2 כוסות. מנמיכים את החום בחוזקה לכסות את האורז. (אם אין לך מכסה הדוק, לכסות את האורז עם נייר אלומיניום.) מבשלים במשך 30 דקות, או עד שהאורז נספג כל הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לאורז קיטור במשך 15 דקות. אל תחשוף את המחבת. כאשר מוכן לשרת, להתפיח את האורז עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אם משתמשים בזוקיני, בעוד שהאורז נח מחממים את 2 כפות שמן הזית האופציונליות במחבת sauté גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קישואיםקישואים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הקישואים ואת sauté במשך 4 דקות, או רק עד מעט מתרכך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. כאשר מוכן לשרת את האורז, להוסיף את הקישואים ו fluff אותו לתוך האורז.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קישואיםקישואים
אורזאורז
1
מחממים את השמן ל 350 מעלות על מדחום ממתקים בסיר גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
לעמוד כמה שיותר רחוק מהסיר וללבוש כפפת תנור, לזרוק את עלי הבזיליקום לתוך השמן החם. השמן עלול לבעבע ולהתיז. מטגנים במשך כ 1 דקה, או עד העלים הם פריכים. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את העלים לשכבה כפולה של מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
כפפת תנורכפפת תנור
סירסיר
3
טעם
4
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
5
דיוויד בורק הוא המחבר, עם כרמל ברמן ריינגולד, של בישול עם דיוויד בורק. הוא בוגר המכון הקולינרי של אמריקה, הוכשר בצרפת, והיה האמריקאי הראשון שזכה בפרס היוקרתי Meilleurs Ouvriers de France Diplome D ' Honneur. פרסים נוספים שלו כוללים את פרס ניפון למצוינות ביפן, פרס רוברט מונדבי למצוינות, ופרס אוגוסט אסקופייה של המכון הקולינרי. הוא השף הראשי והבעלים השותף של דוידבורקה ודונטלה, והשף המנהל והבעלים הבלעדי של דייוויד בורק בבלומינגדייל ' ס, שניהם בניו יורק. הוא גר בפורט לי, ניו ג ' רזי.
מרכיבים שתצטרך
סולסול

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור טחון טרי ועוד יותר לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי ועוד יותר לפי הטעם2(חוֹרֶף)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף או מיםציר עוף או מים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף2(יכול להיות או להרחיק)מלח גס ועוד לפי הטעםמלח גס ועוד לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות מיובשות בתנור ג'וליאןעגבניות מיובשות בתנור ג'וליאן1חבורה גדולהבזיליקום טרי, עלים בלבד, שטף היטב ומיובשבזיליקום טרי, עלים בלבד, שטף היטב ומיובש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 ארוז באופן רופף כוס עלים בזיליקום טרי1/2 ארוז באופן רופף כוס עלים בזיליקום טרי1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון טרימיץ לימון טרי3קילוגרםלובסטרים חייםלובסטרים חיים2(חוֹרֶף)שמן זית בתוספת 2 כפות אופציונליותשמן זית בתוספת 2 כפות אופציונליות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פתיתי פלפל אדום חריףפתיתי פלפל אדום חריף7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז מומרnameאורז מומרname2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח וונדרהקמח וונדרה1גדולקישואים, גזוז, זרע, וקוביות, אופציונליקישואים, גזוז, זרע, וקוביות, אופציונלי

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

שאבלי ושרדונה הם בחירה מצוינת ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. אתה יכול לנסות את אטיין בואלו פטיט שאבלי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Etienne Boileau Petit Chablis
Etienne Boileau Petit Chablis
Vinified ו בגילאי 100% נירוסטה במשך 6 חודשים. מחבילה אחת של גפנים הגדלים על חימר פורטלנדי זהו פטיט שבלי קלאסי, פריך ויבש, פירות קדימה וקלים ללכת. צבע קש חיוור. האף ממוקד עם הערות אוראלי וניחוחות הדרים עדינים עם שיטה, אופי הדר ותפוח על החיך. קליל ותוסס עם חומציות מרעננת וארומטיקה לימון משתהה.