עולש מוזהב בעטיפות פרושוטו
עולש הזהב בעוטפת prosciutto לוקח בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1161 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. אם יש לך חרדל דיז'ון, אוז גבינה נמסה, תפוחי אדמה מטוגנים וסלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 90%. סלט עולש עם פרושוטו פריך ושאלות חמות-חמאה Vi, פנקייק זהב עם פקורינו ופרושוטו, ו גריל זהב Gruyere ו טורטיות Prosciutto דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C.
חותכים צלב מהבסיס באמצע הדרך לקצה של כל ראש של עולש. לדחוף את החמאה לתוך החריצים, ואז להניח את פרוסות פרושוטו או בשר חזיר בזוגות על משטח העבודה, חופפים אותם מעט. צבע את החזיר עם החרדל ולהניח את עולש על גבי.
מגלגלים כל ראש עולש ממך, עוטף אותו בנוחות בבשר החזיר.
הנח את עולש עטוף בצלחת או במחבת אטומה קטנה, יוצקים מעל המניה או היין העליון עם ספרי קורנית. מכסים את המנה עם אוהל רופף של נייר ואופים במשך 30-40 דקות עד עולש הוא התרכך.
לחשוף את המנה, להניח את פרוסות הגבינה על עולש ואופים, עדיין חשוף, במשך 6-8 דקות נוספות, עד הגבינה נמסה וזהב. עולש הוא עכשיו מוכן לשרת. למגע נוסף, להסיר את עולש, מניחים את המחבת על חום בינוני ומרתיחים את המיצים עם הקרם במשך 4-5 דקות עד עשיר וסירופ.
יוצקים את הרוטב מעל עולש.
מגישים עם תפוחי אדמה מרוסקים וסלט.