קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות68
מגזין

עולש מוזהב בעטיפות פרושוטו

עולש מוזהב בעטיפות פרושוטו
עולש הזהב בעוטפת prosciutto לוקח בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1161 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. אם יש לך חרדל דיז'ון, אוז גבינה נמסה, תפוחי אדמה מטוגנים וסלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 90%. סלט עולש עם פרושוטו פריך ושאלות חמות-חמאה Vi, פנקייק זהב עם פקורינו ופרושוטו, ו גריל זהב Gruyere ו טורטיות Prosciutto דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים צלב מהבסיס באמצע הדרך לקצה של כל ראש של עולש. לדחוף את החמאה לתוך החריצים, ואז להניח את פרוסות פרושוטו או בשר חזיר בזוגות על משטח העבודה, חופפים אותם מעט. צבע את החזיר עם החרדל ולהניח את עולש על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
אנדיבאנדיב
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
מגלגלים כל ראש עולש ממך, עוטף אותו בנוחות בבשר החזיר.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
הנח את עולש עטוף בצלחת או במחבת אטומה קטנה, יוצקים מעל המניה או היין העליון עם ספרי קורנית. מכסים את המנה עם אוהל רופף של נייר ואופים במשך 30-40 דקות עד עולש הוא התרכך.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
אנדיבאנדיב
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לחשוף את המנה, להניח את פרוסות הגבינה על עולש ואופים, עדיין חשוף, במשך 6-8 דקות נוספות, עד הגבינה נמסה וזהב. עולש הוא עכשיו מוכן לשרת. למגע נוסף, להסיר את עולש, מניחים את המחבת על חום בינוני ומרתיחים את המיצים עם הקרם במשך 4-5 דקות עד עשיר וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים את הרוטב מעל עולש.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
מגישים עם תפוחי אדמה מרוסקים וסלט.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם