קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות68
מגזין

עולש מוזהב בעטיפות פרושוטו

עולש מוזהב בעטיפות פרושוטו
עולש הזהב בעוטפת prosciutto לוקח בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1161 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. אם יש לך חרדל דיז'ון, אוז גבינה נמסה, תפוחי אדמה מטוגנים וסלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 90%. סלט עולש עם פרושוטו פריך ושאלות חמות-חמאה Vi, פנקייק זהב עם פקורינו ופרושוטו, ו גריל זהב Gruyere ו טורטיות Prosciutto דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים צלב מהבסיס באמצע הדרך לקצה של כל ראש של עולש. לדחוף את החמאה לתוך החריצים, ואז להניח את פרוסות פרושוטו או בשר חזיר בזוגות על משטח העבודה, חופפים אותם מעט. צבע את החזיר עם החרדל ולהניח את עולש על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
אנדיבאנדיב
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
מגלגלים כל ראש עולש ממך, עוטף אותו בנוחות בבשר החזיר.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
הנח את עולש עטוף בצלחת או במחבת אטומה קטנה, יוצקים מעל המניה או היין העליון עם ספרי קורנית. מכסים את המנה עם אוהל רופף של נייר ואופים במשך 30-40 דקות עד עולש הוא התרכך.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
אנדיבאנדיב
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לחשוף את המנה, להניח את פרוסות הגבינה על עולש ואופים, עדיין חשוף, במשך 6-8 דקות נוספות, עד הגבינה נמסה וזהב. עולש הוא עכשיו מוכן לשרת. למגע נוסף, להסיר את עולש, מניחים את המחבת על חום בינוני ומרתיחים את המיצים עם הקרם במשך 4-5 דקות עד עשיר וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את הרוטב מעל עולש.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מגישים עם תפוחי אדמה מרוסקים וסלט.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®