קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות68
מגזין

עולש מוזהב בעטיפות פרושוטו

עולש מוזהב בעטיפות פרושוטו
עולש הזהב בעוטפת prosciutto לוקח בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1161 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. אם יש לך חרדל דיז'ון, אוז גבינה נמסה, תפוחי אדמה מטוגנים וסלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 90%. סלט עולש עם פרושוטו פריך ושאלות חמות-חמאה Vi, פנקייק זהב עם פקורינו ופרושוטו, ו גריל זהב Gruyere ו טורטיות Prosciutto דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים צלב מהבסיס באמצע הדרך לקצה של כל ראש של עולש. לדחוף את החמאה לתוך החריצים, ואז להניח את פרוסות פרושוטו או בשר חזיר בזוגות על משטח העבודה, חופפים אותם מעט. צבע את החזיר עם החרדל ולהניח את עולש על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
אנדיבאנדיב
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
מגלגלים כל ראש עולש ממך, עוטף אותו בנוחות בבשר החזיר.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
הנח את עולש עטוף בצלחת או במחבת אטומה קטנה, יוצקים מעל המניה או היין העליון עם ספרי קורנית. מכסים את המנה עם אוהל רופף של נייר ואופים במשך 30-40 דקות עד עולש הוא התרכך.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
אנדיבאנדיב
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לחשוף את המנה, להניח את פרוסות הגבינה על עולש ואופים, עדיין חשוף, במשך 6-8 דקות נוספות, עד הגבינה נמסה וזהב. עולש הוא עכשיו מוכן לשרת. למגע נוסף, להסיר את עולש, מניחים את המחבת על חום בינוני ומרתיחים את המיצים עם הקרם במשך 4-5 דקות עד עשיר וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים את הרוטב מעל עולש.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מגישים עם תפוחי אדמה מרוסקים וסלט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים