קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

עוף Cacciatore Amore

עוף Cacciatore Amore
עוף Cacciatore Amore עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם עגבניות שימורים, פלפלים, קמח אורזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז קמח אורז כקינוח. נסו מולים אהבה!, Amore סלמון לאפות, ו זה אמור תפוחי אדמה אפויים (מתכונים דומים).

מרכיבים

1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד11 כף אורגנו מיובששוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)6שרימפס וורידיםעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות11 כף אורגנו מיובשמפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר1חתיכות טופי הית' ברטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק4שיני שוםשיני שום1כף. חומץ ביין אדוםפלפלים ירוקים, חתוכים ברסיסים.פלפלים ירוקים, חתוכים ברסיסים.227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות (כל סוג)פטריות (כל סוג)1כף. חומץ ביין אדוםבצל, לחתוך רסיסיםבצל, לחתוך רסיסים1חתיכות טופי הית' בראורגנו טריאורגנו טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח אורזקמח אורז1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1קישואים, לחתוך בפרוסות דקותקישואים, לחתוך בפרוסות דקות