עוף Dijon עם קרום Panko
דיז'ון עוף עם קרום Panko דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 77 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עצמות, שום, גבינת פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לימון ועוף דיז'ון עם קרום פנקו, אצבעות עוף אפויות עם פנקו ודיז'ון, ו דג'ון וסלמון מצופה בפנקו.
הוראות
בקערה גדולה, להקציף יחד חמאה, חרדל, שום. בקערה אחרת, מערבבים פאנקו, פרמזן ופטרוזיליה.
אחד בכל פעם, להפוך חצאי חזה עוף בתערובת חמאה למעיל לחלוטין. לטבול צד מעוגל של כל שד בתערובת panko.
מניחים את השדיים פירור צד בתבנית אפייה 10 על 15 אינץ'.
אופים עוף בתנור 500 עד פירורים זהובים ושדיים כבר לא ורוד במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך כדי לבדוק), על 15 דקות.
מניחים 1 או 2 חצאי השד על כל צלחת ארוחת ערב. ללוות עם רוטב דיז ' ון.
רוטב דיז ' ון. בקערה, מערבבים 1/2 כוס מיונז, 1/4 כוס חרדל דיז ' ון, 1/2 עד 1 כף שמן שומשום אסייתי, ו 1 כפית רוטב סויה. עושה 3/4 כוס.