עוף Loquat
עוף Loquat יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם פפריקה, פלפל לימון, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: עוגת Loquat, Loquat Chutney, ו שייק תה קר Loquat.
הוראות
מניחים קציצות לסיר ומערבבים במים, מיץ תפוזים וסוכר חום עד שהסוכר מומס. מביאים את התערובת לרתיחה ומערבבים בג ' ינג ' ר טחון, קינמון, פלפל לימון ופפריקה מעושנת. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד loquats הם רכים ומתחילים להתפרק, על 20 דקות, מדי פעם לטאטא במרץ כדי לעזור לשבור את הפרי. כאשר הרוטב סמיך, מערבבים בחומץ ומבשלים 3 דקות נוספות.
מחממים שמן גפן במחבת מעל חום בינוני ושדי עוף מטגנים במחבת עד חום זהוב וכבר לא ורוד במרכז, 5 עד 8 דקות לכל צד.
הסר חזה עוף לחתוך לחתיכות בגודל ביס, לחזור למחבת, ומערבבים 1/4 רוטב השוקית, גירוד וממיס כל חתיכות משחימים של מזון לרוטב.
מגישים עם רוטב loquat שנותר בצד.