עוף אגוזים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 963 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 78 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות שזיף, מיץ לימון, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, קטוגני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד, עוגיות אגוזי לוז עם אגוזי לוז קרם חמאה, ו עוף אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את העוף על משטח עבודה ומכניסים אותו לעובי של 3/4 אינץ ' עם כדור בשר. דופק את אגוזי לוז במעבד מזון עד הקרקע דק. מניחים בצד 3 כף של אגוזי לוז, ולשלב את השאר עם panko, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל להפיץ באופן שווה על תבנית אפייה. מתבלים את העוף עם קמצוץ כל מלח ופלפל. מקציפים את הביצים יחד עם 1/2 כפית מלח ואז לטבול כל עוף, לתת עודפי לטפטף. לדלות את העוף בתערובת האגוז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אגוזי לוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8 (U-12) שרימפס
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3 כוסות פירורי לחם פנקו
3
חום 1/2 כפות שמן במחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה בינוני עד חם, ולאחר מכן להוסיף עוף, 2 בכל פעם חום, מפנה פעם אחת, על 2 דקות לכל צד. עוף חום שנותר עם אותה כמות של שמן עבור כל אצווה, מוחק את המחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים עוף על תבנית אפייה ומסיימים לבשל בתנור, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בעוד העוף מבשל, לטאטא יחד את הדבש, מיץ לימון, שום, ו 1/4 כפית מלח בקערה בינונית. לאט לאט להזרים את שמן הזית לתוך ההלבשה תוך while whisking. לאחר שמנת וחלק, מערבבים את שמורות 3 כפות של אגוזי לוז. לזרוק יחד את הרוטב עם לבבות רומיין, עגבניות, בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
לבבות רומיין
1 שאלוט, מגורר או טחון
אגוזי לוז
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)