עוף אוקראיני קייב
עוף אוקראיני קייב דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו ביצים, שמיר עשב, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Hamburguesan Estilo קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף קייב, ו עוף קייב.
הוראות
מניחים כל חזה עוף בין גיליון נייר שעווה קילו, באמצעות פטיש או מערוך, על עובי 1/8 אינץ'; להיזהר לא "לשבור" את העוף. לעטוף במקרר עד חמאה מתובלת הוא קפוא.
כדי להפוך חמאה מתובלת: בקערה קטנה לשלב את החמאה הריכה, 1/2 כפית פלפל ו 1 כפית אבקת שום ומערבבים היטב.
להפיץ תערובת לתוך מלבן 2x4 אינץ ' על חתיכת רדיד אלומיניום; להקפיא עד המשרד.
כאשר חמאה הוא מוצק, לחתוך 8 חתיכות בגודל שווה ומניחים חתיכה אחת על כל חזה עוף. מקפלים בקצוות של עוף רול אנסיס חמאה לחלוטין. מאובטח עם קיסמים.
בקערה קטנה, להכות ביצים עם מים. בצלחת רדודה או קערה, מערבבים יחד את 1/4 כפית פלפל, 1/4 כפית אבקת שום, שמיר עשב וקמח.
מניחים פירורי לחם בצלחת רדודה נפרדת או קערה. לטבול לחמניות עוף בקמח מתובל, אז תערובת ביצים, ואז פירורים.
מניחים עוף מצופה בצלחת רדודה, מכסים ומקררים במשך כ -30 דקות.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. כאשר השמן חם, לחמניות עוף מטוגנות בשמן עמוק במשך כ 5 דקות, ואז להתהפך ומטגנים עמוקים במשך 5 דקות נוספות עד הזהב מבושל דרך, ללא ורוד מראה בפנים.
מסננים על מגבות נייר, מקשטים עם פרוסות לימון ופטרוזיליה ומגישים.