קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוף אוקראיני קייב

עוף אוקראיני קייב
עוף אוקראיני קייב דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו ביצים, שמיר עשב, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Hamburguesan Estilo קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף קייב, ו עוף קייב.

הוראות

1
מניחים כל חזה עוף בין גיליון נייר שעווה קילו, באמצעות פטיש או מערוך, על עובי 1/8 אינץ'; להיזהר לא "לשבור" את העוף. לעטוף במקרר עד חמאה מתובלת הוא קפוא.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
נייר שעווהנייר שעווה
2
כדי להפוך חמאה מתובלת: בקערה קטנה לשלב את החמאה הריכה, 1/2 כפית פלפל ו 1 כפית אבקת שום ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
חמאהחמאה
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
להפיץ תערובת לתוך מלבן 2x4 אינץ ' על חתיכת רדיד אלומיניום; להקפיא עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
כאשר חמאה הוא מוצק, לחתוך 8 חתיכות בגודל שווה ומניחים חתיכה אחת על כל חזה עוף. מקפלים בקצוות של עוף רול אנסיס חמאה לחלוטין. מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
5
בקערה קטנה, להכות ביצים עם מים. בצלחת רדודה או קערה, מערבבים יחד את 1/4 כפית פלפל, 1/4 כפית אבקת שום, שמיר עשב וקמח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
שמירשמיר
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מניחים פירורי לחם בצלחת רדודה נפרדת או קערה. לטבול לחמניות עוף בקמח מתובל, אז תערובת ביצים, ואז פירורים.
מרכיבים שתצטרך
קמח מתובלקמח מתובל
פירורי לחםפירורי לחם
עוף שלםעוף שלם
גלולגלול
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מניחים עוף מצופה בצלחת רדודה, מכסים ומקררים במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
8
שמן חום במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. כאשר השמן חם, לחמניות עוף מטוגנות בשמן עמוק במשך כ 5 דקות, ואז להתהפך ומטגנים עמוקים במשך 5 דקות נוספות עד הזהב מבושל דרך, ללא ורוד מראה בפנים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מסננים על מגבות נייר, מקשטים עם פרוסות לימון ופטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר