תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר רזה חנוק. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 264 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך קרם, קרם מרוכז של מרק פטריות, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: צלעות חזיר חנוקות, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות.
הוראות
1
לקצץ כל שומן גלוי מן צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
2
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים צלעות חזיר; מבשלים כ 4 דקות בכל צד או עד מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
4
הסר צלעות חזיר ממחבת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
באותו מחבת, מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים בצל ופטריות; מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בצל
7
מערבבים במרק, מים, רוטב סויה, מרווה ופלפל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה
פלפל
מים
מרווה
מרק
8
חום לרתיחה. להחזיר צלעות חזיר למחבת; כפית חלק מהרוטב על חזיר. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 12 עד 15 דקות, ערבוב ולהפוך צלעות חזיר מדי פעם, עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
רוטב
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מערבבים שמנת חמוצה עד היטב מעורבב וחלק. לבשל, לערבב כל הזמן, רק עד חם.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.