עוף איטלקי ופאי חמאה
משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פשטידת עוף מחבת עם דלעת סקווש, פשטידת עוף איטלקית, ו עוגת עוף איטלקית קלה.
הוראות
מחממים 2 כפות של השמן בתבשיל flameproof גדול ומבשלים את העוף מעל בינוני לחום גבוה עד להשחמה קלה. להרים על צלחת עם כפית מחוררת. להטות את pancetta, סקווש ובצל לתוך המחבת ומבשלים מעל חום גבוה במשך כ 8 דקות, ערבוב מדי פעם עד תחילת חום. להחזיר את העוף למחבת, להוסיף את השום ומרג ' ורם ומבשלים 1 דקה. שמור בחזרה 2 כף של היין ואז לשפוך את השאר לתוך המחבת ולתת לו בועה במשך 5 דקות.
מערבבים את הקמח עם היין השמור עד חלקה. מערבבים את זה לתוך המחבת עם העגבניות והמיץ שלהם, הג ' לי וקצת מלח ופלפל. מנמיכים את החום, חצי כיסוי עם מכסה ומבשלים בעדינות במשך 30-40 דקות עד הדלעת הוא פשוט רך. (כדי להתכונן קדימה, מגניב ואז להירגע בשלב זה עד יום לפני. אתה יכול גם להקפיא אותו עד חודש. כדי לשרת, לחמם דרך התבשיל, ולאחר מכן להמשיך עם שלב 3.)
מחממים התנור ל 220C / גז 7 / מאוורר 200C.
חותכים את הג ' בטה לפרוסות דקות מאוד ומסדרים על גבי התבשיל, כך שהם חופפים כבדרך אגב.
טפטף את הכף האחרונה של שמן זית על ג ' בטה ומפזרים את הפרמזן וטחינה טובה של פלפל שחור.
אופים חשופים במשך 15 דקות או עד חום זהוב.