קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

עוף איטלקי ופאי חמאה

עוף איטלקי ופאי חמאה
משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פשטידת עוף מחבת עם דלעת סקווש, פשטידת עוף איטלקית, ו עוגת עוף איטלקית קלה.

הוראות

1
מחממים 2 כפות של השמן בתבשיל flameproof גדול ומבשלים את העוף מעל בינוני לחום גבוה עד להשחמה קלה. להרים על צלחת עם כפית מחוררת. להטות את pancetta, סקווש ובצל לתוך המחבת ומבשלים מעל חום גבוה במשך כ 8 דקות, ערבוב מדי פעם עד תחילת חום. להחזיר את העוף למחבת, להוסיף את השום ומרג ' ורם ומבשלים 1 דקה. שמור בחזרה 2 כף של היין ואז לשפוך את השאר לתוך המחבת ולתת לו בועה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
סכין קילוףסכין קילוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים את הקמח עם היין השמור עד חלקה. מערבבים את זה לתוך המחבת עם העגבניות והמיץ שלהם, הג ' לי וקצת מלח ופלפל. מנמיכים את החום, חצי כיסוי עם מכסה ומבשלים בעדינות במשך 30-40 דקות עד הדלעת הוא פשוט רך. (כדי להתכונן קדימה, מגניב ואז להירגע בשלב זה עד יום לפני. אתה יכול גם להקפיא אותו עד חודש. כדי לשרת, לחמם דרך התבשיל, ולאחר מכן להמשיך עם שלב 3.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מחממים התנור ל 220C / גז 7 / מאוורר 200C.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
חותכים את הג ' בטה לפרוסות דקות מאוד ומסדרים על גבי התבשיל, כך שהם חופפים כבדרך אגב.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
5
טפטף את הכף האחרונה של שמן זית על ג ' בטה ומפזרים את הפרמזן וטחינה טובה של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ג ' בטהnameג ' בטהname
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
6
אופים חשופים במשך 15 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגישים ישר מהתבשיל.

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

פאי עובד ממש טוב עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. אתה יכול לנסות את נהר הנחש River הקציר מאוחר ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. שלנו 2011 יש אף limeade עם רמז של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים המבוססים על פירות או כאפריטיף מרענן.