עוף איטלקי מתבשל לאט-מרק עדשים נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם עגבניות משומר, קישואים, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: שומרי משקל בשר בקר איטלקי ומרק בישול איטי עדשים, בישול איטי מרק עוף איטלקי, ו בישול איטי עוף איטלקי-מרק פסטה.
הוראות
1
הסר שומן מעוף. ב 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי, מערבבים בצל, קישואים, גזר, עדשים, מרק, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עדשים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
תוסיף עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 5 עד 6 שעות.
4
הסר עוף מתבשל איטי. השתמש 2 מזלגות למשוך עוף לגזרים. להחזיר עוף לבישול איטי. מערבבים פטריות ועגבניות. כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה על 15 דקות יותר או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ברון Ricasoli Castello di Brolio קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.