עוף איטלקי פיקנטי
עוף איטלקי פיקנטי הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, שיני שום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עוף איטלקי פיקנטי, סלט עוף איטלקי מתובלן, ו סלט עוף איטלקי מתובלן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, תיבול איטלקי, ופלפל בקערה.
יבש את השדיים עוף עם מגבת נייר, ואז לדלות אותם בתערובת הקמח. ללטף את עודף קמח.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים חזה עוף ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הסר עוף מהמחבת ומניח בצלחת חסינה.
כ -3 דקות לפני העוף נעשה, להפוך את הרוטב. לחמם מחבת מעל חום בינוני, להוסיף שום, ו 1 דק.
מוסיפים את המרק ומבשלים עד מופחת בחצי.
מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ ורוטב; מבשלים עוד דקה.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומסירים מהחום.
הסר את חזה העוף מהתנור. רוטב כפית על עוף ומגישים.