עוף אלפרדו פיצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף אלפרדו Pizzan. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 503 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, בצק פיצה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עוף אלפרדו פיצה, עוף אלפרדו פיצה, ו עוף אלפרדו פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F. להתאים מתלים לאמצע התנור. שים פיצה סטון בתנור כדי לחמם בזמן שאתה מתחיל את הרוטב.
מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני.
מתבלים את העוף במלח ופלפל, לפי הטעם.
שים את העוף על מחבת הגריל וגריל עד מבושל דרך.
הסר ללוח חיתוך וקוביות. תניח בצד.
ממיסים את החמאה בסיר בגודל בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד ריחני.
מוסיפים את הקמח ומבשלים עד בלונדינית בהירה בצבע.
להקציף בקרם, להפחית את החום לנמוך, ולתת להתבשל עד מעובה, על 2 דקות. מערבבים בפרמזן ומתבלים קלות עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
קמח משטח העבודה שלך לגלגל את הבצק פיצה לתוך קוטר 13 אינץ'. בזהירות להסיר את אבן הפיצה מהתנור ולשים את הבצק על גבי. מצקת את הרוטב כדי לכסות את תחתית הפיצה. למעלה באופן שווה עם תרד התינוק, עגבניות ענבים, עוף בגריל ומוצרלה.
מברשת את קצה הקרום עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
אופים את הפיצה עד פריך וזהב, על 25 דקות.
הסר מהתנור ומיד למעלה עם קומץ נוסף של תרד. תחתוך ותגיש.